Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2020

    Dostawa jest szybka i jest ze wszystkimi dodatkami, ale bez piór niestety A kabel nie działa dla nas, więc go wymieniłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dotarł idealnie nietknięty, tak jak wyszedł ze sklepu. Teraz wierzę w tę stronę. Mówię o tym, kupiłem go z nogą w plecy. Teraz tylko prawdziwy klient. Teraz kończę moją pracę, którą chciałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Bardzo dobre narzędzie Polecam go wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    Handy, nice machine. Worth for its prize.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Consegna rapida ,unica pecca pacchetto poco protetto. Prodotto come da descrizione riscontrato difetto sul pulsante di accensione ,invertito. l'apparecchio si spegne in posizione 1e si accende su 0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    Fiquei muito satisfeito com a compra. material excelente e entrega antes do previsto. Recomendo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    arriving by fast time good product thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Paczka dotarła bezpiecznie. Poza głównym elementem Knopki, talerze i śruby były luźne w pudełku! I żadnej ulotki, gdzie wszystko idzie, Instrukcja montażu będzie przydatna!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Szybka wysyłka i router działa tak, jak powinien z minimalnym wybiegiem, dość płynna obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Cóż, produkt, trzeba tylko umieścić go w pracy dłużej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 620
    • Ft11 965
    • Ft27 644
    • Ft14 625
    • Ft19 964
    • Ft26 491
    • Ft16 620
    • Ft23 804
    • Ft26 760
    • Ft25 340
    • Ft11 633
    • Ft26 361
    • Ft20 347
    • Ft7 643
    • Ft62 204
    • Ft12 630
    • Ft13 295
    • Ft63 165