Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/10/2019

    Handy, nice machine. Worth for its prize.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Bardzo dobre narzędzie Polecam go wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Dostawa jest szybka i jest ze wszystkimi dodatkami, ale bez piór niestety A kabel nie działa dla nas, więc go wymieniłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dotarł idealnie nietknięty, tak jak wyszedł ze sklepu. Teraz wierzę w tę stronę. Mówię o tym, kupiłem go z nogą w plecy. Teraz tylko prawdziwy klient. Teraz kończę moją pracę, którą chciałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    Fiquei muito satisfeito com a compra. material excelente e entrega antes do previsto. Recomendo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2019

    arriving by fast time good product thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Consegna rapida ,unica pecca pacchetto poco protetto. Prodotto come da descrizione riscontrato difetto sul pulsante di accensione ,invertito. l'apparecchio si spegne in posizione 1e si accende su 0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Paczka dotarła bezpiecznie. Poza głównym elementem Knopki, talerze i śruby były luźne w pudełku! I żadnej ulotki, gdzie wszystko idzie, Instrukcja montażu będzie przydatna!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Cóż, produkt, trzeba tylko umieścić go w pracy dłużej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Paczka dotarła przez Buffalo Express w dość krótkim czasie, byłem zadowolony, że okazało się, że są bardzo wydajne w przeszłości! Opakowania z fabryki dobrze się trzymały z tylko drobnym dingiem w pudełku. Wszystkie akcesoria i podręcznik angielski zawarte w pudełku. Akcesoria są akceptowalnej jakości i powinny działać zgodnie z wymogami. Maszyna działa dość cicho, ale wydaje się trochę ciasno, co jest niepokojące, ponieważ smarowanie może być konieczne, trochę użytkowania powie. Ogólnie ładny wygląd i poczucie wyposażenia z dobrą wagą sprawia wrażenie jakości! Zdecydowanie polecam i warte swojej ceny! Dziękuję, Banggood! 5 gwiazdek na okrągło!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$76.22
    • US$70.14
    • US$8.54
    • US$76.22
    • US$7.99
    • US$13.85
    • US$23.09
    • US$13.79
    • US$9.23
    • US$23.09
    • US$32.99
    • US$69.99
    • US$40.99
    • US$75.99
    • US$99.99
    • US$89.99
    • US$36.99
    • US$160.88