Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-27 20:20:17

    Beautiful product, with good appearance but some parts came from different material from the advertised and with small manufacturing defects. however, I believe it was something punctual, I recommend the purchase.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-29 13:32:57

    Very good! Totally recommend! Very well packed and good quality!

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-18 08:52:13

    fantastico set contenente davvero tutto e la qualità sembra ottima!! arrivato nei tempi previsti, e prezzo davvero competitivo, super consigliato!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-16 05:43:46

    good i like very much

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-22 05:57:02

    fantastic 👌🏻♥️

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-05 03:05:13

    kargo geç gelmesine rağmen tam bir fiyat performans ürünü

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-28 12:25:58

    Excelente calidad, excelente servicio y a tiempo, gracias.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-27 16:54:12

    Товар полностью соответствует картинке и заявленной комплектации, все качественно упаковано, комплектующие в идеальном состоянии. Доставили за 3 дня.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-25 07:03:43

    Sorry for error i press confirm the Delivery , sus i haven’t recieved the product Jet please your Help

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-25 13:56:46

    Se ve que es un producto de calidad. Hubo unos problemas con el envío y lo tuvieron que hacer de nuevo pero llego en unas 3 semanas en total

    Komentarze
  1 2 3 4 5  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>