Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2021

    Rozsądna cena, dobre opcje narzędzia i dobra jakość, nie ma wszystkiego, czego potrzebuję, ale ma rozsądną ilość, nie testował

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Wszystko ok.części i śrubokręty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2017

    the item of this product are good in quality and all item as it is in shown in pics. good i like it. it take little long to deliver but does not matter because i am to far away from china so overall rating is very good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2017

    Kit muito completo, excelente qualidade e variedade

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2017

    Quality is good very usefull.. Thank u banggood.. Glad to shop in here..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    As depicted; no surprises; all OK. (Review web page error: In English - LOGISTICS, not LOGITICS)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Nice kit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2020

    W cenie udaje się zmienić jego ekran lub inne, ale jakość plastikowych narzędzi dźwigni nie jest straszna, na szczęście jest ich kilka, a zacisk nie jest wielki, Zbyt duży dla małych części komputera w jego smartfonie. To szczegóły, udało mi się zmienić na nim mój ekran Xiaomi Mi9T.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Niestety, jakość Ssania Kubków jest dobrze, Potrzeba dużo czasu, aby móc z nich korzystać, więc pozostaje na telefonie, więc można zdjąć ekran dla np.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2020

    Porządek otrzymany bardzo szybko i produkt jest zgodny z prośbą, to jest satysfakcja, dziękuję Mały słaby punkt, opakowanie, był bałagan w kopercie, opakowanie do przeglądu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.09
    • US$33.34
    • US$23.55
    • US$48.50
    • US$9.84
    • US$11.54
    • US$10.11
    • US$9.98
    • US$8.07
    • US$6.92
    • US$16.74
    • US$25.40
    • US$16.16
    • US$36.37
    • US$16.09
    • US$13.73
    • US$13.79
    • US$11.49