Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(355)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(355)
    • 5 Star(323)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    Miesiąc czasu dostawy na Litwę. Pavkage nie jest zbyt bezpiecznie zapakowana - pudełko zostało ściśnięte. Ale na moje szczęście, dron i baterie przetrwały. Byłoby lepiej, gdyby sklep użył dodatkowego pudełka kartonowego... Dron lata. Aparat jest całkiem dobry. Antena jest przyklejona - więc nie zostanie zgubiona. Bardzo ładny dron.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Dron jest doskonały, świeży beta, zabindyl- lata, lata jak na szynach, lata o wiele bardziej komfortowy niż na śmietniku oczywiście w domu, na ulicy, najmniejszy wiatr go wieje, maluje opór na wysokości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Potężny mały quad. Nie pozwól, żeby zostało na długo z podłączoną baterią, bo vtx się przegrzeje, gdy nie lata. Podręcznik jest dobrze zorganizowany i pomocny. Cały zestaw jest niesamowity. Polecam albo jedną z ładowarek USB typu 6way lub każdy z 6way ładowarka dla większej zabawy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Quad to świetna zabawa w latanie. Druk vtx przegrzewa się bardzo szybko, gdy jest podłączony do laptopa. Klej, który trzyma odcisk, roztopił się. Dostosowałem też kąt kamery. Wyglądał trochę w górę. I założyłem kilka tyrapów na quadzie jako podwozie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Szczerze, latanie super i kontrolowane. Czas lotu nie jest zły z 3,5 minuty, moc jest więcej niż wystarczająca. Nadzieja na dobrą trwałość wtedy będzie to optymalne dla mieszkania. Wyposażyłem go w R XSR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Cóż, to jest dobre wop, dość nowoczesne żelazko, lata na nim osiąga 20, zachowuje się jak wesoły aparat, ładuje się (jeśli użyjesz ścieków) Radzę coś wzmocnić, inaczej spowoduje rozpad, Wlałam klej epoksydowy i zacisnęłam termukha, jeśli chcesz się zakosać, to jest to czego potrzebujesz)))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Mały, ale uz65 jest mały, który da Ci dużo zabawy, idealny dla tych, którzy zaczynają się w hobby, bo to wymaga wystarczająco dużo ciosów, a także można nim latać wewnątrz i na zewnątrz z małym wiatrem. Radzę kupić dodatkowe baterie od 4, które można przynieść ostatnie około 3 minut lotu w sumie 12 min.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Dobra jakość, mały dron. Dla mnie, po kilku upadkach, muszę naprawić za pomocą kleju metaliczne pierścienie, one spadają i silniki nie mogą się kręcić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bez słów, co za wspaniały produkt! Przybyło w doskonałym stanie, na czas i lata chłodne! Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Świetny mały dron. Używałem go do nauki FPV wewnątrz i w ogrodzie z tanimi goglami i T16. Czas lotu to około 3 min na jednej baterii, co jest OK. Zalecałbym zdobycie ładowarki, która może zrobić wiele baterii. Wygląda na to, że świetnie lata.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 808
    • Ft34 235
    • Ft41 811
    • Ft38 842
    • Ft2 571
    • Ft32 662
    • Ft27 472
    • Ft46 825
    • Ft3 307
    • Ft68 799
    • Ft27 074
    • Ft30 387
    • Ft44 595
    • Ft78 044
    • Ft66 894
    • Ft82 822
    • Ft66 894
    • Ft10 509