Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(424)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(424)
    • 5 Star(378)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2021

    i think this thing really is amazing for indoor flown it a LOT and had so much fun. although i wish flighttimes could be longer. i have heared Emuflight Configurator makes that posible wich i have not tried. the stock tune is all you need if you are not going to do anything crazy. Out of the box you get 4× 300 mah 1s battery's, a set of new propellers, a tiny screw driver, some spare screws, a prop tool and a 1s usb charger. i think the charger is okay but you will need the good powerbrick to make sure you keep your battery's in good condition. (2A maximum best1.5A minimum1A) It is always labled on the side of the charger or on the bottom. somtimes very small but just about readable. (grey text) Now for the only cons i really have is that it has a short battery life. (stock tunes/settings) the prop tool does not help remove props it just bends. the camera angle is set out of the box to almost the highest camera angle there is. out of the box the props rub a bit against the frame. now for the pros: It fly's good. it has good signal strengt. The frame is strong enough to take any crash. You can fly it almost out of the box. It comes with spare parts and tools to make a small fix. It comes with a manual for basic setup. Comes with a case. If you seek for a fast tiny whoop i would reccomend this one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Bardzo szybka dostawa, zgodnie z opisem. Bardzo ładne pudełko, kilka dodatkowych śrub i z zapasowymi śrubami. Mały problem brakuje 2 śrub na silniku 😟 Pozostaje ona do przetestowania. Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Wino w idealnym stanie Prawda jest taka, że jeśli jesteś początkującym, trudno jest skonfigurować go ze stacją ze względu na brak informacji o tym, jak go wiązać i jak skonfigurować wszystko w betalot. Ogólnie dobry dron, chociaż bez okularów fpv nie można wiele zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    на фото видна «тщательность» упаковки и качество пайки зарядного устройства, в остальном все вроде хорошо, позже дополню отзыв

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Posiada moment obrotowy, ponieważ śmigło jest większe niż typowy 65-wymiarowy samolot. Łatwo się lata. (pol.). . Czuję, że akumulator ma dobrą żywotność. Dotarła około 10 dni po moim zamówieniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Mały, ale uz65 jest mały, który da Ci dużo zabawy, idealny dla tych, którzy zaczynają się w hobby, bo to wymaga wystarczająco dużo ciosów, a także można nim latać wewnątrz i na zewnątrz z małym wiatrem. Radzę kupić dodatkowe baterie od 4, które można przynieść ostatnie około 3 minut lotu w sumie 12 min.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Moja recenzja po 1 miesiącu stosowania... Pozytywne punkty: bardzo ładny lot wewnątrz lub na zewnątrz bez wiatru. Cóż - dostrojona fabryka, raczej gładka. Przechylenie kamery nie jest bardzo regulowane, ale kąt jest wystarczająco wygodny. - Dobrze się załamuje. 4 baterie HV dostarczane z, to jest cool! Punkty ujemne: Vtx ma tendencję do nagrzewania się szybko i mocno na ziemi, należy uważać podczas ustawień! Średni zasięg, spróbuję włączyć 48kHz, żeby zobaczyć, czy wygramy... Wniosek: miły mały okrzyk BL!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Very nice little Quad. I found this thing being very durable. It's a good set for advanced pilots who want to fly indoors or beginners who just started with flying fpv. Good build quality also

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dron przybył bezpośrednio do jej torebki i bez pudełka, mam nadzieję, że nie był odnowiony (poinformuję) Wysyłka była znacznie szybsza niż oczekiwano i bez wątpienia jest to wielka rzecz. Leć zgodnie z oczekiwaniami, ale mniej niż widać w kanałach przeglądowych. Ogólnie to dobry produkt na początek, nawet za to, że zadarł z betalotem. Kamera nie jest obrotowa, a do tego trzeba było zdemontować baldachim i obrócić Vtx, mam nadzieję, że w następnych modelach rozwiążą to lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Produkt jest dobry! To już drugi, który kupuję. Kiedy otworzyłem paczkę, dron nie pokazał się za dobrze. Odłączyła się antena VTX, a karta się zepsuła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$252.99
    • US$149.99
    • US$249.99
    • US$266.79
    • US$180.08
    • US$139.99
    • US$218.49
    • US$475.99
    • US$533.59
    • US$239.19
    • US$429.99
    • US$1,429.00
    • US$175.99
    • US$294.39
    • US$369.99
    • US$89.99
    • US$209.99
    • US$218.49