Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Zdecydowanie polecany dla początkujących próbujących quads stylu 1s Whoop;indoors. Wszystko, co potrzebne do rozpoczęcia, znajduje się w pakiecie (bez/bez gogli FPV i nadajnika radiowego oczywiście) Plusy: Wylatuje z pudełka, idealne dla początkujących (ośmielę się powiedzieć lepiej niż Mobula 6 25kv i 19kv poza ramką; jako początkujący mam szczęście mieć obie). Bardzo mało wymagana konfiguracja: R-XSR: Przycisk wiązania łatwo dostępny i szybki do wiązania na skoczku T16. Na Betaflet: Dostosuj tryby i zakładkę odbiornika do preferencji, a częstotliwość VTX wedle życzenia. Mechaniczny: Zobacz zdjęcia, na których niektóre zapięcia wymagają umieszczenia anteny (łagodna ingerencja w vtx zanotowana, nie wiadomo, czy z powodu umieszczenia anteny. Wszystko, co musisz zacząć, jest dostarczane w pięknej sprawie, z nie wiele pracy zaangażowane w przygotowanie.. Wady: Uruchomienie Betalotu 3.5.7 (lata ładnie); będzie wymagało badań i prac nad uaktualnieniem do BF4.x); i jest to tylko dla zaawansowanych pilotów. Zdecydowanie polecam ten quad jako początkujący, ma wszystko wymagane do uruchomienia (poza goglami i kontrolerem oczywiście). 1 z 4 włączonych baterii był napompowany słabymi połączeniami, niestety, i usuwany bezpiecznie. Bardzo zadowoleni: Doskonała cena (zakupiona na specjalne), szybka dostawa i otrzymana w świetnym stanie pracy. Dziękuję, Banggood Team!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Dron bardzo mały i lekki, ale o doskonałych cechach. Na pewno nie RTF, ale ustawić z betalotem i dostosować sterowanie radiowe i wizjer. Baterie ostatnie krótko, sugeruję wziąć więcej może z 300mah

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Item arrived pretty fast and undamaged. The mains plug is a US model, not European. One motor was missing a screw (only 2 instead of 3). Quad is very predictable and easy to fly. Upgrade the FC firmware to latest version but do a backup first.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Wydajność aparatu jest bardziej zaawansowana niż 65 mm obręcz z Każdyine, którą kupiłem jakiś czas temu. Wygląda na to, że dobry silnik jest również dołączony. Nowe złącze jest mocne i ma mały opór elektryczny, Dobry! Bateria GNB 350mA 1S ze złączem GNB27 w sprzedaży w Banggood jest podobna, więc myślę, że mogę jej użyć. Nie kupiłem go... Więc to jest historia. Widziałam ten sam opis w internecie, więc pomyślałam, że byłoby miło, gdyby Każdy mógł to wyjaśnić. Wydajność &AE65 jest dobrze zaprezentowana, więc jest to ☆☆☆☆☆ 5 gwiazdek. Dodanie: Jak widać, patrząc na stronę produktu, ten samolot i VTX są również zamontowane na płycie, więc jeśli płyta się spali, wszystkie z nich nie nadają się do użycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Oglądaj moją recenzję/zapowiedź na Youtubie https://www.youtube.com/watch?v=8RiBG1pJxoE Zaleca się uaktualnienie oprogramowania firmowego do Betaflet v4.2.5, łatwiejsze wiązanie w menu karty Receliver. Potrzebne strojenie, ogólnie dobre do wewnątrz i na zewnątrz z mniejszym wiatrem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Super miły whoop najlepsze, jakie mam do tej pory!!! Bardzo wszechstronny i zwinny, ale gładki w tym samym czasie, jakość systemu fpv jest po prostu niesamowite, polecam to dla początkującego do eksperta ulotki! Weź sobie taką, której nie pożałujesz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Co powiedzieć wspaniały, dużo mocy nawet jeśli jest 1s, można również wylecieć i trzyma dobrze. Zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Zabrałem tego drona na trening i nie byłem rozczarowany. Dobre odczucia i dobry zasięg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    To małe uderzenie jest takie lekkie i zwinne. Latanie wewnątrz i na zewnątrz to dopiero problem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Zajebista mała 👌🏻👌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 869
    • Ft50 317
    • Ft157 247
    • Ft91 202
    • Ft69 187
    • Ft32 390
    • Ft54 968
    • Ft41 278
    • Ft47 549
    • Ft100 615