Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(212)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(212)
    • 5 Star(185)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Lacika
    HU
    20/04/2022

    Dostałem urządzenie, bo nie działało prawidłowo. Producent nie wiedział, co jest nie tak. Wysłano go za darmo. To działa w porząsiu. Wszystko było w paczce nietknięte. Nie, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    zatím nevyzkouseno,ale vypadá to velmi dobře. jsem velmi spokojený zatím.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    في وصف المنتج يوجد عدد 2 بطاريات وعند فتح الصندوق لا يوجد سوى عدد 1 بطارية

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Element jak opisano jest dobry i ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Przyszło i wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Satysfakcja (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Przybyli z opóźnieniem niezgodnie z zamówieniem Na fotomontach pojawiła się bateria 48 woltowa z 21 woltową baterią z opisem napięcia celowo odłączona praktycznie anonimowa bateria

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Zamówiliśmy ze strachu. Było tak wiele negatywnych wiadomości o stronie. Ale to był ten sam produkt, który był szybki i dokładny. Wielkie dzięki zarówno firmie sprzedaży, jak i zespołowi bangood Kazaliśmy bardzo się bać. Było zbyt wiele negatywnych wiadomości o stronie. Ale zarówno szybko, jak i dokładnie ten sam produkt przyszedł. Dziękuję bardzo zarówno dilerowi, jak i zespołowi Bangooda, ♀️🙏

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Zamówiony 16 stycznia. Otrzymano 8 lutego. Dotarło do mnie idealnie opakowane. Jest bardzo łatwy w montażu i działa dobrze. Kupiłem ten model piły, bo bateria jest identyczna z wiertarką, którą już miałem. Nawet ładowarka jest taka sama.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Paczka była z dziurą, jak to możliwe do zobaczenia na jednym ze zdjęć. Chociaż cały materiał jest w pudełku. (w ogóle nie rubust, w celu ochrony materiału przed wpływem) To nie miało miejsca, jak widać na drugim zdjęciu. Ogólnie rzecz biorąc, sprzęt działa, bez problemów. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$8.57
    • US$36.99
    • US$9.59
    • US$45.99
    • US$11.99
    • US$33.99
    • US$47.99
    • US$41.33
    • US$58.12