Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • vint30
    RU
    03/05/2021

    Świetny zestaw w solidnej metalowej walizce. Jakość wykonania jest na wysokości, narzędzie jest doskonale umieszczone w dłoni, nie wyślizguje się i są wygodne w pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Może mam pecha, że magnes wychodzi z długopisu z kijem. Musimy coś zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Good collection of tools. suggested

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Zestaw wielofunkcyjny śrubokręt Minleaf Wzór: ML-8170 Płeć: 21 w 1 JAKEMY Materiał: stal molibdenowa chromowa S2 Bity: 20 sztuk Długość: 28 mm Wymiary śrubokręta: 140 mm x 70 mm Waga skrzynki śrubokręta: ok. 250 g Profesjonalny produkt jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2020

    Nawet jeśli pudełko jest wykonane z tworzywa sztucznego, nadal jest piękne i dobrze zbudowane. Narzędzia wewnątrz są bardzo dobre z wielkim uchwytem i czuć do niego, nie wspominając o jego magnetyzowanych. Czasami otwierasz pudełko, tylko je podnosisz, ale narzędzia nigdy nie spadają, więc nie martw się... Użyłem go na telefonie na ostatnią noc i trzymać go zawsze przy sobie w plecaku laptopa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2020

    Pakiet został wysłany bardzo szybko i produkt jest dokładnie taki jak opisano. Śrubokręt jest bardzo praktyczny, a wymienne nosy są dobrze namagnesowane, tak aby nie stracić śruby. Pakiet jest również bardzo praktyczny, wszystkie nosy są przymocowane magnetycznie do niego, więc nic nie stracisz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2020

    Mały magnes w rękojeści, więc śruba nie może się przykleić do uchwytu. Nie mogę jej użyć, bo śruba wypadnie z rączki. Potrzebuję nowego uchwytu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Doskonała jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Wygląda ładnie, przyszedł na czas...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Wspaniały zestaw śrubokrętów. Mocne kawałki. Luźny mechanizm. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 107
    • Ft13 100
    • Ft14 456
    • Ft3 875
    • Ft11 634
    • Ft4 883
    • Ft5 991
    • Ft4 229
    • Ft4 580
    • Ft11 988
    • Ft7 756
    • Ft20 099
    • Ft13 750
    • Ft5 493
    • Ft10 046
    • Ft5 493
    • Ft12 211
    • Ft3 875