Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2019

    Fraca qualidade. Mas para os pequenos brincarem serve.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2019

    produto muito bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2019

    Nice guitar for my child.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • John
    US
    21/01/2021

    Świetny dźwięk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Na zdjęciu wygląda ładnie, ale klawisze do gitary są bardzo niskiej jakości. Kilka sznurków ma słabe klawisze, które nie mogą być trzymane na miejscu i zawracać pod presją. W rezultacie struny te są luźne i nie mogą być dostrojone ani odtwarzane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Mogę się tylko przekonać, czy nie mogę tego nastroić. Mam kuzyna, który odwiedzi mnie, kiedy skończy się okres zamknięcia i nie wiadomo kiedy. Wygląda dobrze i podoba mi się wygląda dobrej jakości w ogóle jestem z niego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2020

    Cóż..... ładnie wygląda... kiedy ustawiają struny... rozeszły się... ...próbowali wymienić sznurek, na jeden, który wysłałeś.... i on też się rozpadł.... więc... rodzaj gównianego statku robotniczego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2019

    Quick delivery from the EU warehouse. Didn't play a lot yet, but it seems to be a very good product for the price. Nice black shiny finish, it seems to have quite nice sound. There were some extra strings included in the packaging. Very good value for the price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    Rosette ist aufgeklebt und wirft Blasen. Mechanik gibt nach und verhindert so ein Stimmen. Allenfalls als Deko Artikel zu verwenden. Für den Preis aber nicht anders zu erwarten

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2020

    خربان

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 402
    • Ft9 830
    • Ft11 554
    • Ft13 189
    • Ft10 216
    • Ft5 552
    • Ft7 188
    • Ft7 545
    • Ft16 385
    • Ft10 157
    • Ft58 503
    • Ft28 840
    • Ft33 429
    • Ft21 498
    • Ft8 060
    • Ft34 445
    • Ft46 939
    • Ft9 082