Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2022

    Received within the time expected. Great FC stack that suite to my Dragon Frog frame. This is my third fc stack bought from same brand.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    いいFCにいいESC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Super szybka wysyłka do Niemiec 👍 Zostanie zainstalowany w weekend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Używam tego na GEPRC Phoenix 3 calowej konstrukcji, wszystkie funkcje, które chciałbyś barometr, kompatybilny z DJI (10V BEC) wystarczająco URTS dla połączeń. Kupiłby ponownie dla przyszłych budynków.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Stack works great, Betaflight target no longer is MATEK722SE - If you use that one, you won't be able to use the onboard flash. Use the HAKRCF722MINI target instead. Alternatively, you can also paste this in the CLI if you're currently on the Matek target: resource SDCARD_CS 1 none resource FLASH_CS 1 D02 set blackbox_device = SPIFLASH set flash_spi_bus = 3 set sdcard_mode = OFF save

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Dostawa do regionu Rostowa szybko - 16 dni. Dobrze zapakowane, bez uszkodzeń. Stos będzie składał quady długodystansowe, podczas gdy nie sprawdziłem w walizce, ale wizualnie wszystko jest w porządku! Jestem szczęśliwy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Za to właśnie kocham Banggood, to ich wspaniała obsługa! Szybko zbieramy i wysyłamy błyskawice, dostawa kurierem do drzwi - to jest w porządku! Tęskniłem za tobą Banggood. FC jest ponad wszystko pochwały, lutowanie i układ jest doskonały. Tak jak ja będę testować suplementy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Po raz drugi kupiłem ten kontroler lotu pierwszy, który kupiłem betalot nie rozpoznaje chipa danych z czarnej skrzynki. Niedawno zakupiony przed zainstalowaniem go w Quad sprawdził chip danych, a betalot mogła zobaczyć chip danych. Zainstalowałem go i przygotowałem na dziewiczy lot. Wróciłem do domu i próbowałem ściągnąć dane z czarnej skrzynki, a betalot nie rozpoznaje chipa danych czarnej skrzynki. Ten kontroler lotu F7 z ESC BLHELI_32 jest dobrym urządzeniem w dobrej cenie. Ale jeśli dane z czarnej skrzynki są dla ciebie ważne, unikałbym tego kontrolera lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Najlepsze pukanie do twoich pieniędzy ma wszystko, czego potrzebujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Małym i potężnym!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.59
    • US$84.99
    • US$27.99
    • US$77.99
    • US$6.92
    • US$3.99
    • US$22.99
    • US$9.23
    • US$17.99
    • US$273.59