Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(723)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(723)
    • 5 Star(699)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2021

    Niewielkie przełączniki (ang Działają dobrze, dobrze się sprawują Szybka dostawa w ciągu kilku dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Dobry, ale mały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    20x SS-12D00G3. Type: 1 Pole 2 Throw. Terminal Quantity: 3pcs. Working Power : 0.5A 50V DC... 20ks miniatúrne 1-pólové prepínače. 0,5A/50V DC, dobrý vyrobok, doprava.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2018

    mini SPDT switches suitable for your Arduino or electronic projects. satisfied mini interruttori SPDT adatti per i tuoi progetti Arduino o elettronici. soddisfatto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2018

    Всё дошло в целости и рабочем состоянии. Товар соответствует описанию. Рекомендую этот магазин. Спасибо, Banggood !!! ************************************************************************* Everything came in one piece and working condition. Goods match the description. I recommend this store. Thanks, Banggood !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Przybyło super szybko nawet z poczty w strajku przybyło szybko, podoba mi się bardzo mój produkt jest dobrej jakości polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2018

    muy buen producto, de buena calidad, y llego antes de lo establecido, quede muy satisfecho con el producto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2018

    perfect for those small projects :) will be using some on my Bluetooth quad finder :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • faizul
    MY
    08/08/2017

    i received wrong item..my item should be 20pcs SPDT mini switch and LED 10W , but i received 2pcs big switch for car.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 527
    • Ft1 029
    • Ft1 236
    • Ft2 406
    • Ft1 963
    • Ft2 399
    • Ft2 947
    • Ft2 127
    • Ft4 258
    • Ft4 258
    • Ft2 324
    • Ft652
    • Ft3 274
    • Ft1 717
    • Ft1 717
    • Ft1 308
    • Ft2 062
    • Ft7 912