Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2021

    Zestaw idealnie pasuje do robota Xiaomi 1C. To nie jest jakość fabrycznych akcesoriów, ale wydaje się, że jest w stanie to naprawić. Nie mam żadnych problemów ze szczotkami, to dobra jakość nawet patrząc na nie. Filtry pokazują, że są wykonane z słabszego materiału, ale jeśli wytrzymają połowę tego, co fabryka, jestem już zadowolony (i wygląda na to, że jestem mniej zadowolony z mopów: część kapcia jest bardzo słaba (nie sztywna, widoczna na zdjęciach) Wymiana jest bardzo trudna, nie sądzę, że mocniejszy materiał naprawdę podbiłby cenę produkcji. Poza tym, mopy są w porządku. Cieszę się, że mam szczotkę do czyszczenia, która nie przychodzi do fabryki 1C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Jest na czas. Zgodnie z życzeniem. Zadowolony i orientacyjny. Jakość przedmiotów ok. wszystko ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Przybyłem wcześniej niż oczekiwałem, wszystko kompletne i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Świetny produkt, dobra cena, wierzę, że ilość części powinna wystarczyć na rok. Bardzo się cieszę. Dotarł do Brazylii w 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Akcesoria otrzymane! Czekamy na dostawę Xiaomi Mijia 1C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Bardzo dobrze zapakowane i dotarły przed terminem, i nie było żadnych podatków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Akcesoria dotarły zgodnie z oczekiwaniami. Akcesoria dotarły zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Dopasowali wszystkie elementy do odkurzacza Xiaomi Mi 1C (STYTJ01ZHM) W porządku, w porządku. Xiaomi Mi 1 projektant graficzny (STYTJ01ZHM)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Produkt pasuje do xaomi Mop2 Proval dla wszystkich części zamiennych kompatybilnych. Nie taka sama jakość jak oryginał, ale jest idealna pod względem wartości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Przybyli wcześniej niż się spodziewaliśmy. Jak na razie wydaje się w porządku. (nie mogłem ich wypróbować, ponieważ oryginalne urządzenia są nadal w dobrym stanie, więc kupiłem je do późniejszego użytku) Pakiet dotarł w dobrym stanie, filtry HEPA mają własne pudełka, które mają mały wypadek na opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$545.09
    • US$18.99
    • US$17.99
    • US$15.99
    • US$22.99
    • US$18.99
    • US$9.99
    • US$20.78
    • US$19.99