Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(469)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(469)
    • 5 Star(450)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Paczka dotarła za 45 dni, nieuszkodzona. Opis i ilość odpowiada, magnesy potężne, jedna gwiazda usunięta dla jednego wadliwego magnesu i długa dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Wszystko przybyło w porządku, dokładnie to, co zostało opisane. To trwało chwilę, trwało 15 dni dłużej niż się spodziewano, ale to normalne, gdy kupujesz w magazynie CZ, kiedy pochodzisz z CZ prawie zawsze są problemy, albo się tu nie zjawiasz, albo się spóźniasz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Właśnie tego potrzebowałem do mojego ciała w RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Bardzo silny z wysokiej jakości..żegluga trochę się spóźnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Przybyło w idealnym stanie, bardzo silne magnesy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Elektrownie, są w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dokładnie :), co chciałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2018

    Товар качественный.Доставка 10 дней я доволен .На фото магниты прицеплены к холодильнику и вот держат кусачки.В общем всё нормально для маленких магнитов.Большое спасибо продавцу.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2018

    Excellent product. Very fast delivery. Excellent packaging. The product has surpassed all my expectations. I am very pleased with the purchase. I recommend the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2019

    Магниты пришли невредимыми, но после того как распаковал посылку я их разложил по столу, они припли у друг-другу в результате от сильного удара 2 из них поломались, В целом качество среднее я ожидал большего.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 383
    • Ft2 745
    • Ft5 878
    • Ft2 113
    • Ft1 951
    • Ft2 818
    • Ft3 524
    • Ft7 402
    • Ft2 464
    • Ft1 530
    • Ft4 880
    • Ft15 515
    • Ft2 464
    • Ft1 228
    • Ft5 176
    • Ft3 356
    • Ft3 170
    • Ft2 925