Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(492)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(492)
    • 5 Star(470)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/01/2022

    Produkt jest zgodny z opisem. Jakość i wykonanie są w porządku. Funkcjonalny, doskonały i niezawodny. Jak na swój rozmiar, są bardzo silne. Dobry produkt, w rozsądnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Byłem zdumiony siłą tych magnesów. Możemy mieć z nimi lepszą pracę, tylko mieć pomysły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Wszystko dotarło ok, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Bardzo silny magnes, bardzo silny. Średnica wału 5 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Paczka dotarła za 45 dni, nieuszkodzona. Opis i ilość odpowiada, magnesy potężne, jedna gwiazda usunięta dla jednego wadliwego magnesu i długa dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2018

    Товар качественный.Доставка 10 дней я доволен .На фото магниты прицеплены к холодильнику и вот держат кусачки.В общем всё нормально для маленких магнитов.Большое спасибо продавцу.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Wszystko przybyło w porządku, dokładnie to, co zostało opisane. To trwało chwilę, trwało 15 dni dłużej niż się spodziewano, ale to normalne, gdy kupujesz w magazynie CZ, kiedy pochodzisz z CZ prawie zawsze są problemy, albo się tu nie zjawiasz, albo się spóźniasz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2018

    Excellent product. Very fast delivery. Excellent packaging. The product has surpassed all my expectations. I am very pleased with the purchase. I recommend the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2019

    Магниты пришли невредимыми, но после того как распаковал посылку я их разложил по столу, они припли у друг-другу в результате от сильного удара 2 из них поломались, В целом качество среднее я ожидал большего.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    хороший продукт. друг с другом хорошо магнитятся, можно использовать для крепления съёмных панелей. удобно крепить винтом с потайной шляпкой. усилие для двух магнитов на разрыв - субъективно 1-1,5 кг

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.25
    • US$25.40
    • US$6.39
    • US$24.24
    • US$48.99
    • US$36.95
    • US$7.99
    • US$7.42
    • US$10.49
    • US$49.99
    • US$15.00
    • US$17.59
    • US$22.25
    • US$7.99
    • US$20.78
    • US$10.34
    • US$18.47
    • US$366.12