Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(113)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2020

    Bardzo kiepski towar, którego nie odkupię. Pakowanie jest bardzo złe. Towar dotarł i nie nadaje się do użytku. Proszę, Eden, kup od tego dilera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Za każdym razem, gdy je zamawiam, docierają uszkodzone! Wcześniej poprosiłem o dołączenie do koperty tektury wzmacniającej, aby zapobiec zginaniu/skręcaniu rąk (patrz załączone zdjęcie). Udało mi się wyprostować ręce, ale uszkodzenia są nadal widoczne na niektórych, proszę wysłać dwa zastępcze zestawy rąk jak najszybciej, i proszę umieścić w kopercie tekturę wzmacniającą!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DenVIP3
    CH
    28/11/2020

    Jestem bardzo, ale bardzo niezadowolona z dostawy, ruchów w żałosnym stanie nie do wykorzystania. Proszę wysłać mi nową dostawę 10 sztuk wyraźnie i za darmo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Proszę poprawić opakowanie, małe ruchy przybyły bardzo złożone, czas nie jest optymalny, ja przybywam po miesiącu zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Ładny kwarcowy cichy mechanizm, dopasowany do mojej rzadkiej twarzy zegara z 1996 roku (Tomb Raider ), działa bardzo dobrze zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    The item arrived damaged due to bad packaging. The clock indicators were bent and disfigured. I had to repair them to use them. After that the clock worked perfectly and it's very accurate. It has silent operation, ideal for bedrooms. It fitted perfectly in my old clock whose mechanism was damaged.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2018

    С этим механизмом, вы можете создать собственные авторские часы.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Wszystkie trzy miały wygięte ręce po przybyciu, udało mi się wyprostować większość z nich, ale dwie minuty nadal są szpecące. Kartka z kartonu w plastikowej torbie zapobiegłaby temu, może następnym razem?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2019

    semplicemente perfetto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2019

    Received the clock mechanism damaged didn't bother opening it should pack better please advise Regards Spartacus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,905
    • Ft3,026
    • Ft6,054
    • Ft1,508
    • Ft2,117
    • Ft2,117
    • Ft3,934
    • Ft1,814
    • Ft3,241
    • Ft2,117
    • Ft5,348
    • Ft13,492
    • Ft4,540
    • Ft5,015
    • Ft4,540
    • Ft3,328
    • Ft3,026
    • Ft1,923