Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(229)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(229)
    • 5 Star(209)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    Co za niewiarygodny mały czworobok! Jestem zaskoczony tym, jak dobrze radzi sobie z wiatrem, a jednocześnie jest tak wydajny! Mam 6 minut lotów na 450-mah akumulatorach, które odbijają się do 3,6-3,7 V. Znacznie bardziej wydajny i potężniejszy niż mafia. Szkoda, że nie ma rekwizytów, ale wtedy nie byłoby tak wydajne. V1.2 rozwiązał niektóre problemy tuningowe v1 w wersji beta. Kamera nie jest zła jak na ten rozmiar, a zasięg jest szalony! Zgubię nagranie zanim nastąpi awaria, w takim przypadku mogę rozbroić silniki zanim w coś uderzysz. Ma o wiele większy zasięg niż xm+ rx, który pojawił się na moim nazgul5. Jestem jeszcze początkujący, a ta mała bestia dobrze radzi sobie z moimi wypadkami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Dostałem wersję crsf i gorąco polecam natychmiast wymienić antenę, ponieważ traci 50% sygnału. Dla reszty nic do zgłoszenia oprócz tego, że jest bardzo szybki, absolutnie nie nadaje się do pomieszczeń, jeśli nie są to doświadczeni piloci. Zwrotność jest bardzo dobra dla małego człowieka, więc czas lotu z Flywoo 450mha 80c to około 4 minut lotu.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Latać niesamowite, z baterią 450Mah leci co najmniej 5 minut, dobrze wykorzystać przepustnicę i trochę mocy. Cichy, tak jak to, co powiedział Youtube, może wytrzymać upadek na asfalcie, wystarczy mieć śruby, aby zmienić. Kamera, wygląda znacznie lepiej niż to, co widzisz na Youtube, nawet w niskim świetle

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Świetny produkt lata bardzo dobrze z moim 380mah lipos, daje mi 4 minuty lotu, jego lot jest podobny do 3" dron Zostawiam ci baldachim, który zaprojektowałem, który lepiej chroni kamerę pod kątem 0o, źródło jest zbyt duże dla mnie. https://www.thingiverse.com/thing:5149475

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Tak, jest mały, ale na pewno nie złamie się bardzo dobrze wykonane i poskładane, mają inne drony, więc miej dobre zrozumienie, piękny mały dron

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Super mały freestyler (ang.). Jestem z niego bardzo zadowolony. Dobra jakość. Lataj z 450mah 1s dobre 5-6 minut w stylu dowolnym.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Najlepsza wykałaczka 1s z 40mm rekwizytem i 20g. Mój to ELRS z najlepszym zakresem odbioru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    This is my second order, I burned the vtx on the first one when setting it up and forgot to put a fan on it. Even on lowest mw it gets hot without an air flow. I did one mod - I soldered a small buzzer because once I hit a branch and crashed in snow and it took me 15 min to find it and once in tall grass and it took me 30 min to find it. With buzzer it`s only 1g heavier and I can hear it from 30-40 meters. Esc buzzer is not usable - it`s like mouse squeaking 100m away even if you stand 1m from it outside. I have Dodo 135pro which is a beast but to dangerous for small areas - kids playgrounds, woods. Firefly 1s is fast, small you can fly it at home or outside even in strong wind.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Mój wyglądał inaczej, ale lepiej. Myślałem, że to będzie superszybkie, ale można go wlecieć do środka z małą regulacją przechylenia kamery. Jedynym problemem jest to, że sygnał RSSI jest dość niski, może być z moim TX na niskim kiju lub anteny SPI, spróbuję użyć jednej z anten XM+, jeśli się zmieni. Antena wydaje się być za cienka w porównaniu do moich jastrzębi, która osiąga 98-78 rssi w odległości 10 metrów, ta ma maksymalnie 70, a spada do 50. Melodia jest napięta, trzeba tylko dostosować stawki akcji, bo jest dla mnie zbyt wolna.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Lata absolutnie przekonująco pomysłowe i doskonale nadaje się jako ulotka do parku lub w ogrodzie. Czas lotu wynosi około 5 minut z używanymi lipo. Odbiornik ExpressLRS EP2 jest wysoce zalecany! Wyraźna rekomendacja zakupu ode mnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$251.99
    • US$359.99
    • US$298.99
    • US$504.99
    • US$213.39
    • US$555.99
    • US$370.29
    • US$579.99
    • US$284.99
    • US$528.99
    • US$110.99
    • US$139.99
    • US$689.99
    • US$219.99
    • US$317.99
    • US$489.99
    • US$239.99
    • US$575.99