Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    Co za niewiarygodny mały czworobok! Jestem zaskoczony tym, jak dobrze radzi sobie z wiatrem, a jednocześnie jest tak wydajny! Mam 6 minut lotów na 450-mah akumulatorach, które odbijają się do 3,6-3,7 V. Znacznie bardziej wydajny i potężniejszy niż mafia. Szkoda, że nie ma rekwizytów, ale wtedy nie byłoby tak wydajne. V1.2 rozwiązał niektóre problemy tuningowe v1 w wersji beta. Kamera nie jest zła jak na ten rozmiar, a zasięg jest szalony! Zgubię nagranie zanim nastąpi awaria, w takim przypadku mogę rozbroić silniki zanim w coś uderzysz. Ma o wiele większy zasięg niż xm+ rx, który pojawił się na moim nazgul5. Jestem jeszcze początkujący, a ta mała bestia dobrze radzi sobie z moimi wypadkami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Latać niesamowite, z baterią 450Mah leci co najmniej 5 minut, dobrze wykorzystać przepustnicę i trochę mocy. Cichy, tak jak to, co powiedział Youtube, może wytrzymać upadek na asfalcie, wystarczy mieć śruby, aby zmienić. Kamera, wygląda znacznie lepiej niż to, co widzisz na Youtube, nawet w niskim świetle

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Świetny produkt lata bardzo dobrze z moim 380mah lipos, daje mi 4 minuty lotu, jego lot jest podobny do 3" dron Zostawiam ci baldachim, który zaprojektowałem, który lepiej chroni kamerę pod kątem 0o, źródło jest zbyt duże dla mnie. https://www.thingiverse.com/thing:5149475

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Przybył idealny, mimo że nie bardzo dobrze zapakowany, bardziej był szybki i dokładny, nie wykonał jeszcze lotów, ponieważ baterie nie dotarły, polecam!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Produkt jest zgodny z opisem. Był wyposażony w dwa śmigła i konwerter na baterię ph2.0. Mam dość sił, by nim latać. Przyjdę z większą informacją zwrotną po miesiącu użytkowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Tak, jest mały, ale na pewno nie złamie się bardzo dobrze wykonane i poskładane, mają inne drony, więc miej dobre zrozumienie, piękny mały dron

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Lata absolutnie przekonująco pomysłowe i doskonale nadaje się jako ulotka do parku lub w ogrodzie. Czas lotu wynosi około 5 minut z używanymi lipo. Odbiornik ExpressLRS EP2 jest wysoce zalecany! Wyraźna rekomendacja zakupu ode mnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Dziękuję raz za razem, jak często mówię, nie pierwszy i bogowie, dziękuję nie ostatni. Dziękujemy całej drużynie Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Dostarczany w 10 dni dla Francji, łatwy w użyciu i bardzo mocny ze względu na małe rozmiary, atrakcyjność dla wewnątrz i na zewnątrz, vtx jest moc 250mw, co pozwala na ucieczkę bez zbyt wielu usterek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Ładny mały dron, bardzo szybki i łatwy do kontrolowania. Nie polecam go do latania w środku, chyba że masz dużo miejsca. Jest dość odporny na awarię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$499.99
    • US$149.99
    • US$452.18
    • US$289.99
    • US$154.99
    • US$279.99
    • US$328.49
    • US$358.99
    • US$174.99