Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(284)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2021

    dobrej jakości i pomoże mi bardzo, przy zakupie mojej ładowarki nie przyniósł złączki, które wymagałem i ten służy mi, na głównym zdjęciu można zobaczyć rodzaje złączy, które ma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Złącza te mają wtyczkę xt60 lub pocisk, która pozwala na podłączenie różnych baterii do ładowarki. Zamówiłem je w xt60, bo kupiłem ładowarką LiPo SkyRC t200 i używa złączy xt60. Dzięki tym mogę naładować baterię z mojego odbiornika NiMh z złączem jst, do mojego LiPos 3s z wtyczką Deana. Dodajmy do tego, że został wysłany szybko, dotarł wcześniej niż oczekiwano i w idealnym stanie, i nie masz pomysłu kupna. Dzięki, Bang!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    /Dzień dobry, To przyszło wczoraj w nocy i jak na razie wszystko było idealnie Dzisiaj wszystko przetestuję. Modlę się, żeby wszystko było idealne, 🤞

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Jak na opis, poręczny adapter ładowania, wtyczka dziekana będzie korzystać z pokrywy, aby izolować nagie terminale. Za taką cenę, nie mogłem tego zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Shipment was fast. Product works well. Manufactoring is good. Now I can charge all my car, boat and drone lipos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Potrzebowałam go do ładowania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    arrived on time έφτασε στην ώρα του

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Dostawa trwała długo... produkt jest dobry, jakość gleby!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Spełniona i dostarczona na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Ładna wtyczka xt30...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$9.23
    • US$13.85
    • US$4.61
    • US$10.34
    • US$8.07
    • US$25.40
    • US$7.99
    • US$50.81
    • US$9.07
    • US$5.99
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$6.92
    • US$26.55
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$57.49