Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(192)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(192)
    • 5 Star(178)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    Na razie jest testowany, ale wygląda dobrze, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2017

    12 ноября 2016 года заказал. 10 января 2017 года получил. Лампочка дошла в исправном состоянии. Вообще, очень хорошие лампы, я загружу пару фото с растением над которым дома провожу "лечебные ванны света" и вы увидите как изменилось растение до использования и после. Цветок начал зацветать. При эксплуатации лампа выделяет небольшую теплоту.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2017

    item arrived in a small box. when i plugged it in it lit the entire room in purple. i used it on a plant i rescued and after a day the plant showed signs of health. no i can use it during winter for my chillies

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2017

    My plants are already growing better using this grow light. I am using it with an another grow light that is a little stronger. My vegetable and fruit are going great, it will take a lot longer than being outside. I think it a great grow light bulb and I highly recommend it to all. If this is going to be your only grow light I recommend to get one that is stronger. Thank you Banggood for selling such a great product!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2019

    Bough in offer, for the price a good deal. Everything as description, so far it is still working

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2018

    лампа с спектром светодиодов, подходящих для выращивания рассады зимой( и не только) в квартирных условиях. 20W патрон E27 https://youtu.be/w96z-X00qzM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Magnus
    DE
    23/06/2017

    Da die Dauerbeleuchtung im Allgemeinen sehr teuer zu buche schlägt , habe ich mich zu dieser Lampe entschlossen . Sie verbraucht 20 W und bildet genau das Lichtspektrum ab , auf das es bei meiner Anwendung ankommt .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2020

    Lamapda przybyła w dobrym stanie i w pełni sprawna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Świetny produkt, wypróbowałem lampy i one działają, spróbuję z roślinami później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2019

    well worth it. needs to be close for best results

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 392
    • Ft5 569
    • Ft2 645
    • Ft15 897
    • Ft5 375
    • Ft6 873
    • Ft36 379
    • Ft3 402
    • Ft7 568
    • Ft2 992
    • Ft8 355
    • Ft1 947
    • Ft1 668
    • Ft4 841
    • Ft13 369
    • Ft5 674
    • Ft6 552
    • Ft15 041