Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(210)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(210)
    • 5 Star(199)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • LauVIP1
    CO
    11/10/2017

    They're small but I think they're awesome to carry on your bag, they're really really soft, plenty of brushes, nice colour/design. I'm happy with it. Although there's some little "hairs" coming out of the brushes, they're not falling out though, I think I will cut them and it will be ok. Están pequeñas pero creo que están bien para llevar en un bolso, maletín, etc. Son muy suaves, vienen 20 brochas, bonito color / diseño. Estoy feliz con la compra. Aunque hay algunos "pelitos" pequeños que salen de algunas brochas, aunque no se están cayendo...creo que solo necesito cortarlos y ya.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2017

    Chegaram em um mês ao Brasil em perfeito estado. Adorei o produto! As cerdas dos pinceis são muito macias e não estão caindo com o uso.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2016

    j'aime beaucoup ces pinceaux même si je les imaginais un peu plus grand. Les poils sont très bien et très doux.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Długo go nie było, było dobrze zapakowane z bardzo puszystą torbą Banggood. Jednak wadliwy przyszedł :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    Aunque tardarón en llegar, por que se les acabo el stok, llegarón bien. Todo según las fotos del producto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2016

    Gostei muito dos pincéis, são fofos e bonitos. Só achei que seriam maiores, mas fiquei satisfeita pelo valor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Towar dostarczony w 15 dni. Wszystko jest nienaruszone i bezpieczne, zgodnie z oświadczeniem na stronie. Moja żona jest zachwycona. Dziękuję za szybkość. Powodzenia z handlem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    W porządku jak na cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2018

    recomendo, demorou 2 meses e alguns dias (no máximo), veio muito bem embalado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2016

    Спасибо , в Германию в течении 2 недель пришло , 3 товара за раз , один минус самая маленькая кисть была в клею и многие шатаються но в основном довольны .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 533
    • Ft3 294
    • Ft7 690
    • Ft3 494
    • Ft5 240
    • Ft2 443
    • Ft4 541
    • Ft4 193
    • Ft1 813
    • Ft3 494
    • Ft3 494
    • Ft2 794
    • Ft2 443
    • Ft3 142
    • Ft3 142
    • Ft9 788
    • Ft8 038
    • Ft7 566