Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(617)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(617)
    • 5 Star(594)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/05/2021

    Kupiony na moje 65mm szczotkowane hoop. Mają dobre cechy i nie odlecą. Musiałem użyć narzędzia rekwizytowego. Jestem z tego taka szczęśliwa. Należy pamiętać, że możesz nie być w stanie uzyskać dostępu do portu USB po ich włączeniu. Podsumowując: produkt jest AE (wg oczekiwań), ale nieco cięższy (0,4 g). Był to FAST OST (Order Shipping Leczenie) i FAST SA (Wysyłanie za granicę). Całkowity czas dostawy był przyzwoity. THX,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Chłodno i ładnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Wszystko jest w porządku. Dziękuję za szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Zamontowany na QX65, z 4-ostrzowymi śmigłami... Wszystko się zmieniło!...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2018

    These are perfect for use with a Tiny whoop I'm using MMW fast motors and a these props are a tight fit my setup also uses an FX-900TW Split Camera Combo custom hydro dipped stingray canopy TinyWhoop LED headlight all on a cockroach frame running the V2 inductrix FC with upgraded mcpX pigtail power lead Flight time with 4.2v mylipo 205mah is up to 4 mins and I'm a fast pilot so I'm very happy :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2018

    calzano con un po di sforzo su furibee f36 e affini. il risultato a confronto delle 4 pale è una accelerazione più molle. non ho ancora fatto hard testing quindi non so se aumenta il tempo di volo. buono shopping Ulisse

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2018

    For me 4 bladed props lead to shorter flight times. 2 blade props are better, but they offer less thrust / make your miniquad drop height in tight corners. triblades are the perfect inbetween them :) These particular props are inexpensive and survive many crashes. Also they look cool :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2018

    as described; good fit on 716 motors with 0.8mm shaft; attractive semi translucent colour (the red ones); stiffer than the 31mm eachine 4 blades i was using - will wait to see how they handle the work

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2018

    KingKong seems to know how to make great props. these improved the stability and flight time on my E013 and come in bundles large enough to serve multiple quads. I'll definitely use them with my next custom build. Plus they look pretty awesome

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 545
    • Ft3 431
    • Ft4 001
    • Ft5 095
    • Ft3 639
    • Ft4 963
    • Ft3 273
    • Ft10 150
    • Ft4 301
    • Ft2 645
    • Ft2 204
    • Ft6 949
    • Ft3 639
    • Ft5 988
    • Ft4 730
    • Ft3 308
    • Ft14 816
    • Ft3 500