Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(265)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(265)
    • 5 Star(253)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2021

    Przybywam w idealnym stanie i bez zwłoki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Produkt dostarczony zgodnie z opisem w ogłoszeniu, zgodnie z moimi oczekiwaniami. Bardzo się cieszę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • ARCVIP4
    US
    19/05/2020

    To jest moja druga 20A, dwustronna RSG, którą zakupiłam w Banggood.com. Jestem bardzo zadowolony z jego dotychczasowej wydajności. Jak widzicie, mam ten zainstalowany w moim napędzie na sześć kół, EAT-01. Mam też jedną zakupioną dla mojego C24. Ma dwukomórkową lipopatię bez problemów. Gładkie zasilanie dla tego rozmiaru i podłączysz je do normalnego odbiornika. Na napędzie na sześć kół zainstaluję dwa włączniki dla czterech zestawów świateł niezależnie od jazdy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    Świetny mały RSG dla pieniędzy. Mój był z małym przełącznikiem w RSG, który nie wiem co robi, ale zauważyłem, że kiedy pędzisz do przodu, trzeba odwrócić hamulce, ale kiedy cofasz się i idziesz do przodu, hamulec się nie włącza, a ty po prostu ruszasz do przodu, to jest to. Super i ja kupimy więcej dla przyszłych RC Buildings.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2020

    Brak opisu, ale jakość jest dobra. Real 20A trzyma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • wilVIP5
    MX
    02/06/2019

    he recibido este pedido, pero llego incompleto. en el pedido incluye un esc 20a que no llego. yo no se si fue en aduana o el vendedor no lo incluyo en el paquete. agrego imagen de factura y en otra foto lo que llego en el paquete.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2019

    A nice dual way, forward and backwards ESC. Easily takes a low amperage motor. Good for small RC models.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2019

    great how small it is in size. very smooth regulation of the motor. I would buy it again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Hello, I ordered 2 items: 20A Double Sides Brushed ESC For RC Car/Boat and i receive 1 ESC and by mistake this (picture in the attachement.) I would like to receive a correct ordered item. Regards

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2018

    Bardzo małe i fajne ESC. ja używam ich jako sterowania do wyciagarek zrobionych z serw. Wysokie 20A zapewnia moc wyciągarkce. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 683
    • Ft11 390
    • Ft12 060
    • Ft7 034
    • Ft10 050
    • Ft5 694
    • Ft22 113
    • Ft6 029
    • Ft5 846
    • Ft9 715
    • Ft4 262
    • Ft16 752
    • Ft20 773
    • Ft6 029
    • Ft4 566
    • Ft3 013
    • Ft12 182
    • Ft7 034