Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(79)
    • 5 Gwiazda(73)
    • 4 Gwiazda(0)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2023

    I like that I can talk on the phone directly from the watch, having a microphone and speakers included, I am very grateful for the evolution of Zeblaze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2023

    Przybył dużo wcześniej niż się spodziewano. Jakość tego zegarka jest bezbłędna. To był drugi raz, kiedy podłączyłem zegar do telefonu. Radio samochodowe jest włączone, a zegar na ścieżkach muzycznych. Nie wiedziałam o tym. To po prostu odpowiedni rozmiar. Nie jest duży, nie jest mały.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2024

    Przybył wcześniej niż oczekiwano! Doskonała jakość materiałów biorąc pod uwagę cenę! Piękny i elegancki design, wykończenie premium. Ekran jest dobry i łatwy do czytania, a ma wiele dodatków. Możliwość odbierania rozmów i rozmawiania przez zegarek jest doskonała. Bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2023

    Zeblaze btalk 3 bardzo dobry zegarek o wysokiej jakości konstrukcji, o wysokiej wytrzymałości Metal Unibody, ma bluetooth Call, aby porozmawiać bezpośrednio, duży ekran HD 1,39 'wysoka rozdzielczość (360x360), wodoodporność IP68 & 15 dni autonomii, Zegarek fitness o klasycznym wyglądzie idealny do aktywności sportowej obejmującej szeroką gamę sportów (100+). Powiadomienia wsparcia, kontrola muzyki, pogoda, monitorowanie snu i oczywiście monitorowanie tętna, ciśnienie, tlen, cykl kobiet. Możesz również dostosować zegarek do swojego gustu, ponieważ ma on ponad 300 tarcz zegarka. Z zamkniętymi oczami polecam zakup

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2024

    Bardzo dobre wszystkie funkcje są wspaniałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2023

    Super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2023

    Łączy bardzo ładnie szybko, bardzo wiele funkcji .... to mylące, że nigdzie nie mogę znaleźć żadnego filmu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2023

    Doskonały smartwatch - polecam każdemu zakup w takiej cenie do 23$. wszystkie inne mu nie sięgają do pięt pod kątem użytkowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2023

    Bardzo fajny produkt!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2023

    Idealne do celu! Po raz kolejny świetny zegarek Zeblaze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$27.99
    • US$43.99
    • US$29.99
    • US$59.99
    • US$24.99
    • US$52.99
    • US$39.99
    • US$59.99
    • US$34.99
    • US$41.99
    • US$69.99
    • US$25.07
    • US$40.99
    • US$27.99
    • US$9.99
    • US$56.99
    • US$39.99