Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(176)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(176)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2022

    Rozumiem wszystko... Ale nie prawie trzy miesiące od zamówienia dokonanego do dostarczenia wczoraj... Nie sądzę, że kupię więcej w tym portalu... Problemy związane z przechowywaniem i przechowywaniem rzeczy są i pozostają twoje, a nie moje... Więc... Negatywna... ..nie kupuję już nic...bez komentarza

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Zamówiłem 3 sztuki tego samego rodzaju i otrzymałem 2 z jednego rodzaju i jednego innego.Poza faktem, że nie ma anteny 50w, ma różne kanały i kilka 0,6,22,127.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    ακριβώς ότι λέει η περιγραφή τα περιέχει όλα τα πράγματα στιβαρή κατασκευή

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2022

    Miły i łatwy!Wspaniały sprzedawca!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Brakujący 10W 771 Antena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Obie jednostki zostały dostarczone szybko. Jedno urządzenie było niesprawnym powrotem z uszkodzonym zewnętrznym mikrofonem podręcznym, w którym próby naprawy zostały już wykonane przez inną osobę, a gwinty śrubowe zostały uszkodzone. Byłbym szczęśliwy z wymiany tutaj.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    gostei

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Super wartość! (pol.). Używam swojego do słuchania tramwajów melbournes 507.295 mhtz I operacje portowe - doskonale. Mam 3 inne uv5r's i są świetne Ale jeden właśnie umarł po 2 latach ciągłego używania - nic wielkiego jak są Tak tanio.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Wyśmienity

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    ARRIVATO CON QUALCHE GIORNO PRIMA. APERTO IL PACCO MANCA L'ANTENNA, APERO TICKET VEDIAMO COSA MI RISPONDONO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.96
    • US$68.13
    • US$35.99
    • US$38.99
    • US$32.33
    • US$56.99
    • US$41.57
    • US$114.99
    • US$24.24
    • US$68.99
    • US$30.98
    • US$88.99
    • US$36.99
    • US$32.99
    • US$52.99
    • US$38.99
    • US$319.99
    • US$19.99