Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2022

    Rozumiem wszystko... Ale nie prawie trzy miesiące od zamówienia dokonanego do dostarczenia wczoraj... Nie sądzę, że kupię więcej w tym portalu... Problemy związane z przechowywaniem i przechowywaniem rzeczy są i pozostają twoje, a nie moje... Więc... Negatywna... ..nie kupuję już nic...bez komentarza

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Zamówiłem 3 sztuki tego samego rodzaju i otrzymałem 2 z jednego rodzaju i jednego innego.Poza faktem, że nie ma anteny 50w, ma różne kanały i kilka 0,6,22,127.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    ακριβώς ότι λέει η περιγραφή τα περιέχει όλα τα πράγματα στιβαρή κατασκευή

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Radio działa. Jednak jest to inny model stary z 2019!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    ARRIVATO CON QUALCHE GIORNO PRIMA. APERTO IL PACCO MANCA L'ANTENNA, APERO TICKET VEDIAMO COSA MI RISPONDONO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    gostei

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Niestety tylko akcesoria, pudełko było otwarte, a nie było to, że BAOFENG UV-S9 Plus Walkie Talkie Green, żółty, trójpasmowy 10W dostępny serwis klienta nie odpowiedział ponownie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Ładowarka stacjonarna nie jest dla tego modelu, a ładowarka USB nie działa. Więc, nie ma możliwości naładowania. Reklamowany jako 10w, na instrukcji, która pojawiła się, mówi 4w. Nie mówiąc o słabej miękkiej pokrywie słuchawek, rozpadł się w krótkim czasie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    1 nieodebrana antena. 2 nieodebrane anteny i baterii, nie można użyć innego niż czekać 3 miesiące na dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Zamówiłam paczkę z 10w anteną, która przyszła z słuchawką, a także szczegóły mojego adresu nie zostały napisane, żeby firma kurierska nie mogła mnie znaleźć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.27
    • US$26.55
    • US$35.64
    • US$61.20
    • US$51.96
    • US$62.36
    • US$56.58
    • US$66.98
    • US$68.13
    • US$35.99
    • US$86.61
    • US$30.98
    • US$21.93
    • US$57.99
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$79.99
    • US$49.65