Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2021

    Prodotto di qualità professionale. Ottime rifiniture e materiali utilizzati. Confezione compatta che riesce a contenere diversi oggetti per eseguire interventi su dispositivi elettronici. Dotato di scomparti richiudibili per contenere gli strumenti. Fornito di sacchetto per protezione. Soddisfatto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Produkt absolutnie do posiadania. Mały, praktyczny, przenośny. Wszystkie akcesoria na wyciągnięcie ręki. Już zmieniłem ekran telefonu komórkowego w spokoju dzięki wszystkim wkładkom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Naprawdę wysokiej jakości przetwarzanie, dokładny produkt. Wielki pomocnik w dobrych mechanikach. Dziękuję za interes.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Przyjechałem wcześniej, ale nie jestem w stanie wyciągnąć drugiej połowy ekwipunku. Zwrócę go i poproszę o zwrot pieniędzy. Nie warte 40 funtów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Pięć gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Bardzo ładne urządzenie, jedyną wadą jest to, że jest plastik jest trochę kruchy, może lepiej było zrobić ostatni kawałek w metalu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Zajęło to dwa razy tyle czasu, ile obiecano na dostawę i obsługę klienta w zasadzie powiedział mi, że ich to nie obchodzi i dotrze tam, kiedy tam dotrze. To dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    ya me llego el producto gracias

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Używam tego od około 3 tygodni. Jest również z ładną torbą z tkaniny, którą można nosić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    13. dostałem to w jeden dzień. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$19.99
    • US$19.94
    • US$19.94
    • US$9.44
    • US$45.03
    • US$9.90
    • US$19.62
    • US$15.74
    • US$68.24