Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Honestly it works better than I expected. I was able to pick out a metal farm gate at 400m in bright sunlight. Speed measurement also is very good. Results are repeatable. You will need a very steady hand or a tripod/monopod for accurate distances above 250m or so. Unit was safely packaged and shipped really quickly to the UK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Bardzo szczęśliwy będzie na pewno kupić ponownie, a także kolacja szybka wysyłka dziękuje facetom za usługi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Dzięki Banggood doskonałe usługi, a prawidłowe element został odebrany i jego w stanie pracy. Obsługa była szybka i doskonała. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Wielki strzelniczy dobił swojej ceny. Może mierzyć długość i kąt w 0,1 przyrostu, a ja mam model 1200 m i jest całkiem szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Zgodnie z opisem Mały rozmiar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Wygląda naprawdę dobrze, działa dobrze i jest prosty w użyciu.. -->

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Doskonałe i wspaniałe. Pomiar odległości jest bardzo dokładny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Bardzo szybka dostawa, ale nadal muszę sprawdzić jest charing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Lekki zakres wagowy Finder...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Produkt na reklamie marki Duka, ale kiedy ją otrzymałem, to był Atuman, nie wiem, czy był błąd w dostawie?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 097
    • Ft8 322
    • Ft6 780
    • Ft8 630
    • Ft11 097
    • Ft9 247
    • Ft9 247
    • Ft8 322
    • Ft7 088
    • Ft33 114