Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Gorąca płyta jest bardzo dobra w tej cenie. Metalowa obudowa jest „uziemiona" przez farbę, więc należy ją naprawić. Płyta aluminiowa jest wystarczająco gruba, aby ciepło mogło być równomiernie rozłożone. Wkłady grzewcze nie mają tuleja termoizolacyjnego, co może być problemem. Ogólnie dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dobry produkt w tej cenie. Ogrzewanie nie jest zbyt jednolite, ale funkcjonalne. Słabe opakowanie, tylko opakowanie produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobre urządzenie Jedynym problemem jest to, że temperatura nie jest taka sama w każdym miejscu na płycie. Ale to robi swoje. Znowu za cenę jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Wygląda dobrze, robi to, co powinno. Szybka wysyłka z Hiszpanii i brak niespodziewanych podatków (w UE)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Sve ok 5+

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Gorąca płyta przybył w dobrym porządku i dobrze zapakowana po rozpakowaniu stwierdziłem, że jest dobrze wykonane i dobrze wykończone to przyszedł z wtyczką w stylu euro, ale spodziewałem się, że będzie. Nic dziwnego, że czas wysyłki był dokładny 5 dni od punktu żagla i udało mi się go namierzyć aż do moich drzwi. Nagrzewa się ręce bardzo szybko, absolutnie żadnych problemów polecam, jeśli jesteś w moim rynku na gorącym talerzu do naprawy telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2018

    Reçu ce jour,le paquet est bien fait, Délai un peu long. Un produit très bien fini.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Looks great not yet tested

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Po kilku podstawowych testach okazało się, że działa naprawdę dobrze. Jednak, kiedy podniosłem to do 350 stopni Celsjusza, powoduje, że prąd się potknie. Była krótka forma żywa/neutralna do podłoża. Otworzyłem go i okazało się, że jest dobrze wykonany. Utrwalił skrót poprzez przesadzenie elementów grzewczych i kabli, a także dodanie wysokiej temperatury owinięcia (przewód z włókna szklanego). Zburzenia w internecie miały azbest jak izolator wokół elementów grzejnika. Tego nie było w moim. Ogólnie doskonały produkt i dobrze zaprojektowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Talerz szybko się rozgrzewa. Sterownik używa przełącznika do włączania i wyłączania elementu grzewczego. Przedni panel ma potencjał regulacji, który jest nieco odśrodkowy, ale robi to, co musi zrobić. Ze względu na dużą masę termiczną płyty grzewczej, zajmie to około 25-30 min. Żeby schłodzić od 280C do 30C. Przed użyciem urządzenia radzę otworzyć urządzenie i sprawdzić połączenia gruntowe, być może trzeba zmylić trochę farby spod złącza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 575
    • Ft2 500
    • Ft2 859
    • Ft4 024
    • Ft2 475
    • Ft4 290
    • Ft21 103
    • Ft3 714
    • Ft57 301
    • Ft45 221
    • Ft2 475
    • Ft13 006
    • Ft2 475
    • Ft1 546
    • Ft2 453
    • Ft1 546
    • Ft2 506
    • Ft61 947