Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(92)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(92)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Gorąca płyta jest bardzo dobra w tej cenie. Metalowa obudowa jest „uziemiona" przez farbę, więc należy ją naprawić. Płyta aluminiowa jest wystarczająco gruba, aby ciepło mogło być równomiernie rozłożone. Wkłady grzewcze nie mają tuleja termoizolacyjnego, co może być problemem. Ogólnie dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dobry produkt w tej cenie. Ogrzewanie nie jest zbyt jednolite, ale funkcjonalne. Słabe opakowanie, tylko opakowanie produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Zamówienie późnym wieczorem 29.9. zostało dostarczone o 4.10. Przez GLS. Produkt był ładnie zapakowany, przyszedł bez wgniecenia i zadrapania. Nagrzewa się szybko: 2 minuty-170C 2.5minutes-200C Zrobi właściwe badanie, czy pokazuje rzeczywistą temperaturę, czy nie i jak będzie proces odpływu PCB .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobre urządzenie Jedynym problemem jest to, że temperatura nie jest taka sama w każdym miejscu na płycie. Ale to robi swoje. Znowu za cenę jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Bardzo szybka dostawa w ciągu 3 dni. Przedmiot jest bez skazy. Nie osiąga określonego 350°C, ale jest dość wystarczający.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Wygląda dobrze, robi to, co powinno. Szybka wysyłka z Hiszpanii i brak niespodziewanych podatków (w UE)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Sve ok 5+

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Gorąca płyta przybył w dobrym porządku i dobrze zapakowana po rozpakowaniu stwierdziłem, że jest dobrze wykonane i dobrze wykończone to przyszedł z wtyczką w stylu euro, ale spodziewałem się, że będzie. Nic dziwnego, że czas wysyłki był dokładny 5 dni od punktu żagla i udało mi się go namierzyć aż do moich drzwi. Nagrzewa się ręce bardzo szybko, absolutnie żadnych problemów polecam, jeśli jesteś w moim rynku na gorącym talerzu do naprawy telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2018

    Reçu ce jour,le paquet est bien fait, Délai un peu long. Un produit très bien fini.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2019

    Looks great not yet tested

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 778
    • Ft5 514
    • Ft3 307
    • Ft28 667
    • Ft33 764
    • Ft2 864
    • Ft6 687
    • Ft6 368
    • Ft33 111
    • Ft33 445
    • Ft12 873
    • Ft6 368
    • Ft17 728
    • Ft4 043
    • Ft14 714
    • Ft8 279
    • Ft9 194
    • Ft3 182