Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(148)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(148)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Gorąca płyta jest bardzo dobra w tej cenie. Metalowa obudowa jest „uziemiona" przez farbę, więc należy ją naprawić. Płyta aluminiowa jest wystarczająco gruba, aby ciepło mogło być równomiernie rozłożone. Wkłady grzewcze nie mają tuleja termoizolacyjnego, co może być problemem. Ogólnie dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Dobry produkt w niskiej cenie, bardzo szybka dostawa w ciągu 3 dni (bez VAT UE). Produkt był ładnie zapakowany w oryginalne pudełko i przyszedł bez żadnych zadrapań i wgnieceń. Zamówione z wtyczką EU, która była w pudełku z instrukcja obsługi w języku angielskim i chińskim. Przetestowane i działa zgodnie z oczekiwaniami Jestem zadowolony. dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Dobry produkt w tej cenie. Ogrzewanie nie jest zbyt jednolite, ale funkcjonalne. Słabe opakowanie, tylko opakowanie produktu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Po kilku podstawowych testach okazało się, że działa naprawdę dobrze. Jednak, kiedy podniosłem to do 350 stopni Celsjusza, powoduje, że prąd się potknie. Była krótka forma żywa/neutralna do podłoża. Otworzyłem go i okazało się, że jest dobrze wykonany. Utrwalił skrót poprzez przesadzenie elementów grzewczych i kabli, a także dodanie wysokiej temperatury owinięcia (przewód z włókna szklanego). Zburzenia w internecie miały azbest jak izolator wokół elementów grzejnika. Tego nie było w moim. Ogólnie doskonały produkt i dobrze zaprojektowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobre urządzenie Jedynym problemem jest to, że temperatura nie jest taka sama w każdym miejscu na płycie. Ale to robi swoje. Znowu za cenę jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Talerz szybko się rozgrzewa. Sterownik używa przełącznika do włączania i wyłączania elementu grzewczego. Przedni panel ma potencjał regulacji, który jest nieco odśrodkowy, ale robi to, co musi zrobić. Ze względu na dużą masę termiczną płyty grzewczej, zajmie to około 25-30 min. Żeby schłodzić od 280C do 30C. Przed użyciem urządzenia radzę otworzyć urządzenie i sprawdzić połączenia gruntowe, być może trzeba zmylić trochę farby spod złącza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2022

    Ładny i funkcjonalny design. Na razie nic więcej nie powiem. Muszę jeszcze wypróbować urządzenie, 🤔👌👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Funkcjonować zgodnie z oczekiwaniami! Dostawa była zaskakująco szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Bardzo dobry produkt, szybka dostawa, sprzedawca recommended!!! :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Very fast shipping. Sama płyta nie grzeje bardzo równo, daje się wyczuć cieplejsze i zimniejsze miejsca no ale za te pieniądze nic lepszego nie znajdziecie w takich wymiarach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.29
    • US$68.13
    • US$13.79
    • US$287.58
    • US$179.99
    • US$13.59
    • US$88.92
    • US$19.62
    • US$46.19
    • US$16.26
    • US$227.75
    • US$10.11
    • US$3.76
    • US$6.99
    • US$6.03
    • US$34.64
    • US$5.65
    • US$143.09