Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(402)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(402)
    • 5 Star(385)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    Produkt jest doskonały i przybył w ١٠ dni Arabii Saudyjskiej Przymierzona na jednym z projektów i dobrze działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    It arrived pretty quickly and everything is the same as in the description. The quality is very good, I recommend this !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Tak jak pokazano i nie zawiodłem. Będzie bardzo przydatny w przyszłych projektach hobby z moim chlebem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Dobry sznurek z wielokolorowymi nitkami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Niesamowicie nie jestem zadowolony dziękuję Banggood jak zawsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Produkt pasuje do opisu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2018

    Провод хороший! Но! Указан диаметр вместе с изоляцией! Так, что кому нужен потолще, проходите мимо! Диаметр токопроводящей части около 0,2 мм! Товар хороший рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tuxo_MX
    MX
    25/01/2018

    I got confused and thought this wire was enameled, but no, it has plastic cover. It works great for wire wrap and Dupont connectors as can be seen in the pictures. Colors are black, red, green, blue, yellow, orange, brown and purple, it would be much better including white and grey, but searching though banggood you can get spools for those two colors. In the pictures you can see, in use, this great product along these ones: https://www.banggood.com/DC-DC-3_7V-to-5V-Step-Up-Voltage-Booster-Regulator-Micro-Power-Module-For-Brushed-Racing-Quadcopter-p-1092602.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/5Pcs-IIC-4-Way-Bi-Directional-Logic-Level-Converter-Module-p-951145.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/5Pcs-Mini-2-in-1-DC-Step-Down-Step-Up-Converter-1_8V-5V-to-3_3V-Power-For-Arduino-p-1205018.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/COLORS-SN-28B-Pin-Crimping-Tool-Crimping-Plier-Spring-Clamp-28-18AWG-Crimper-0_1-1_0mm2-Square-p-1249161.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN https://www.banggood.com/620pcs-Wire-Jumper-Pin-Header-Connector-Housing-Kit-For-Dupont-and-Crimp-Pins-p-1132947.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2018

    arrived in very fast and good condition very thin single core wire. coming with 8 color we can use as jumper cables or signal wire. good quality wire i recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 963
    • Ft1 236
    • Ft1 029
    • Ft2 032
    • Ft2 406
    • Ft1 527
    • Ft2 127
    • Ft4 599
    • Ft3 094
    • Ft1 636
    • Ft3 674
    • Ft2 324
    • Ft652
    • Ft1 717
    • Ft1 203
    • Ft2 062
    • Ft1 717
    • Ft22 367