Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Przyjaciel z płyty wzmacniacza przyjechał z kondensatorem z płyty i drugi kondensator ze słabo zrobionym chłodniejszym spawaniem, który chłodzi zlew bez śrub. Paczka była bez kartonu, deska przybyła uszkodzona ze zdjęciami

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    The product arrived on time and has additional a device of FM radio, MP3, bluetooth and sd card reader. It works perfect. Thank you. Ο ενισχυτής ήρθε έγκαιρα και είχε επιπλέον μονταρισμένη μια συσκευή ραδιοφώνου FM, MP3, bluetooth και κάρτας sd. Το δοκίμασα (πρόχειρα) και δουλεύει άψογα. Ευχαριστώ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Paczka dotarła w dobrym stanie. Może to przetestować w ciągu kilku dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Wspaniały ekscelent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2019

    Zesilovač přišel dřív než se to psalo, ale jsem zklamaný dopravou, jak se k zásilkám chovají, protože když jsem balíček rozbalil, tak chybí část desky na který je zesilovač přidělaný, musela to být rána, protože zničili celý roh a to je asi 1cm tlusté, tak to musela být rána!!! Po zapojení to nehrálo, jen svítila LED, ale naštěstí když se hlasitost dá úplně na nejvyšší úroveň, tak to hraje. Alespoň že to hraje když je to na nejvyšší úrovni hlasitosti, mrzí mě to, ale nemuselo to vydat žádný zvuk. Snad to budou lépe balit, aby se to dalším zákazníkům už nestalo?! Je to špatné, když to nehraje, tak jak má! Prosím Vás, pro další zákazníky zabalit to lépe, ať už to přijde ve 100% stavu a ne rozbité jako mě!!! DĚKUJI!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2019

    Bonjour, reçu cet article en morceaux, pas beau a voir de plus pas sûr du fonctionnement après.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2019

    3. Versuch, diesen Verstärker unbeschadet zu erhalten, misslungen! Er wird einfach in eine zu dünne Plastikverpackung eingehüllt um diesen Transport unbeschadet zu überstehen! Trotzdem ist er funktional sehr gut!!!! Beachten: Wird grundsätzlich mit US-Stecker ausgeliefert!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2019

    Not good. Transformers don't have powerTransformer without power One-sided sound

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Bez niesławy i bez pochwał, wykonuje swoją pracę z godnością!... Wentylator trochę hałaśliwy, ale nie jest jeszcze umieszczony w pojemniku.PERFECT STEREO RETURN: Po prawidłowym umieszczeniu głośników dźwięk jest postrzegany dokładnie w środku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2020

    Wzmacniacz jest bardzo dobry, ale nie możesz umieścić żeber w pokoju, potrzebujesz ładnej walizki, gdzie możesz je zdobyć?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 275
    • Ft14 007
    • Ft8 712
    • Ft9 321
    • Ft3 275
    • Ft6 554
    • Ft3 439
    • Ft4 587
    • Ft7 571
    • Ft7 210
    • Ft8 328
    • Ft5 675
    • Ft7 915
    • Ft8 315
    • Ft22 597
    • Ft20 735
    • Ft9 557
    • Ft9 833