Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/11/2021

    Szybka dostawa i dobra jakość. Od dołu wentylator jest nieco hałaśliwy. A włącznik jest bardzo potrzebny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    se aude bine.a venit si mai repede decat data estimata.are cam 30w canal.pana la 100 este departe.in rest sunt multumit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Brakuje mi kabli do mp3, ale działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Brakowało wentylatora chłodzącego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Paczka dotarła w ciągu 12 dni kalendarzowych do Wielkiej Brytanii w idealnym stanie. Podłączyłem go do 2 głośników sufitowych Adastra 100W 8ohms . (wsparte z osłonami przeciwpożarowymi, które również poprawiają jakość dźwięku). Funkcje Bluetooth i radio działają idealnie. Przepiękny dźwięk. Reostaty mają dobre wyczucie jakości i zapewniają bardzo zrównoważoną gamę basów, trójbarwów i głośności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Kabel rca musi zostać wymieniony, ponieważ jedna strona była wadliwa. Poza tym, brzmi nieźle. Włóż poważniejszy wentylator do systemu chłodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Przyszły dobrze zapakowane w pudełko. Nie można potwierdzić rzeczywistego wyjścia, ale miał wystarczająco dużo dźwięku dla tego, co było wymagane, a wbudowany odtwarzacz został usunięty na zewnątrz projektu .. dobrze zrobione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Top D+ I Rekomenduję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Dobry produkt, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.99
    • US$3.44
    • US$4.99
    • US$18.89
    • US$8.07
    • US$15.99
    • US$6.93
    • US$10.34
    • US$11.49
    • US$65.99