Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(306)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(306)
    • 5 Star(294)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2021

    Modernizacja oświetlenia LED. Idealnie pasuje do większości samochodów xinlehong rc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Nie miałem żadnych problemów. Tak, jak na to wygląda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Kupiłem je na tylne światła dla samochodów ciężarowych WPL i JJRC. Działały dla mnie bardzo dobrze i były idealne do mojego podania. Użyłem rezystoru 470 ohm w linii zasilającego dwa z nich równolegle i mocy mojego esc do ciężarówki, która ma około 5 woltów. Jak na razie dobrze. Eksperymentowałem z różnymi rezystorami ohm, podobał mi się rezystor 470 ohm, ponieważ światła nie były tak szokująco jasne, jak niektóre z dolnych rezystorów ohm. Czas pokaże, czy się utrzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2017

    200 leds de 5 colores. No los he contado. Los verdes dan menor luminosidad. Blanco, azul y rojo los que más. Aparentemente todo OK. Han tardado 3 semanas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2019

    snelle correcte levering ,goed verpakt ,netjes gesorteerd ,leuke opbergdoosje ,ik raad aan om te kopen ,bedankt banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2020

    Dobry LED

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Bardzo dobry zestaw led stworzony przez 5 kolorów: biały, czerwony, niebieski, zielony, żółty, 40 ledów na kolor.. Intensywność jest również dobra z wyjątkiem żółtych i zielonych kolorów, które są mniej jasne, żółty ma bardziej kolor bursztynowy, zielony wydaje się mieć żółty kolor (limonkowy zielony).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2020

    Plastikowa obudowa z 200 mini LED 3mm, 5 kolorami, biała, zielona, żółta czerwona i niebieska. Miło zobaczyć, świetna cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2018

    Vale demais o custo benefício, o preço é incrível e ainda vem tudo arrumadinho numa caixinha muito legal!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.99
    • US$9.49
    • US$3.99
    • US$3.14
    • US$6.89
    • US$4.99
    • US$11.54
    • US$4.99
    • US$6.89
    • US$19.24
    • US$4.29
    • US$14.77
    • US$5.74
    • US$25.40
    • US$4.19
    • US$14.99
    • US$12.64
    • US$9.85