Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(716)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(716)
    • 5 Star(682)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/05/2021

    Złożyłem zamówienie 13/5, wyszła 17/5, a dziś, 21/5, odebrałem je kurierem u mnie. Doskonały czas dostawy. Bezpieczne opakowanie. Produkt jest zgodny z opisem. Doskonałe dla jego pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Bardzo użyteczna równowaga dla tych, którzy mają na przykład jak ja, hobby dronów i dlatego muszą ważyć baterie, drony, ale także inne... Świetna cena...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    /Miłość wydaje się trafna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Produkt zgodny z opisem. Brak logo Honany na opakowaniu. Skala jest mała, nie nadaje się do dużych ilości do użytku w kuchni. Lepsze dla singli, diy i hobby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2017

    Not a large size, stylish look, accuracy! It's all about these scales! Beautiful design, the accuracy of the indication to one hundredth of a gram. A mistress's dream in the kitchen! In a set of two transparent containers for products, one with small bumps, the second is deep with high bumps. I recommend to all!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2017

    Доставка в Украину (г.Сумы) заняла 20 дней с момента заказа, радует что трек отслеживался на всем маршруте посылки и доставка по Украине компанией Мист экспресс, курьер привез товар прямо домой. Весы компактные, измеряют вес до 2кг, при этом имеют достаточно высокую точность (0,1г). В комплекте 2 лотка: один побольше, второй поменьше. Все это делает весы пригодными к использованию как для кухонных, так и для прочих бытовых целей. Всем рекомендую к покупке.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2019

    Balança de grande qualidade. O produto tem diversas funções, tem visor iluminado e é bastante compacto. Tem mais de 1 unidade de massa e até o momento estou satisfeito com a compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    До Москвы доставка 1 месяц.Качество хорошее. Коробка помялась, можно как-то получше упаковывать. Но в целом покупкой доволен

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2019

    Great equipment for the kitchen and body weight control! The two plastic containers (deep - shallow), are very helpful to use, one for liquids and one for spices, or any other dry food, f. e. If you find it...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2017

    Very nice scale. Unfortunately I hoped that it will be bigger in size, but it isn't. It was my fault that I didn't read the description before buying. Good and precise product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 587
    • Ft3 603
    • Ft7 210
    • Ft23 062
    • Ft6 433
    • Ft7 190
    • Ft8 193
    • Ft6 439
    • Ft8 669
    • Ft16 587
    • Ft7 948
    • Ft4 541
    • Ft3 403
    • Ft3 784
    • Ft10 489
    • Ft14 771
    • Ft10 600
    • Ft7 571