Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/05/2021

    Comprei esse microscópio eletrônico para contagem de leveduras na nanocervejaria. O aumento é suficiente, tem ajustes micrométrico e macrométrico, a platina mecânica é móvel com Charriot. Enfim, para outros fins, talvez esse microscópio não seja suficiente, mas, para o meu intento, que é unicamente avaliar contaminação de amostras de leveduras de cerveja e realizar contagem de células viáveis, o aparelho tem cumprido bem essa tarefa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Zamówiłem typ E, ale dostałem zestaw C Jest duża różnica w cenie między nimi również to musi być etap ogrzewania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2020

    Świetny produkt, który polecam i że uważam za miły w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Witam, jestem bardzo niezadowolony!!! Zamiast profesjonalnego mikroskopu typu „E" wysłałaś typ „B" taniej o 25 dolarów i zamiast wtyczki UE US jest to 2,5 dolara Korynek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    PESSIMO ZAMÓWIONE I PŁATNE, inny produkt przybył To było do przewidzenia EWITUACJA ZEMUJĄ CIĘ JAK JA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Bardzo zadowolony, tylko adapter nie przyszedł zgodnie z obietnicą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    Transport over GSL was the best. Package arrived today 15.11.2019 13:15 h ME wintertime.Many, many thanks. W. S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft206 694
    • Ft22 612
    • Ft16 385
    • Ft98 326
    • Ft39 328
    • Ft14 746
    • Ft133 252
    • Ft6 054
    • Ft12 780
    • Ft66 625
    • Ft23 268
    • Ft25 562
    • Ft9 502
    • Ft4 585
    • Ft38 017
    • Ft5 241
    • Ft9 830
    • Ft9 459