Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(215)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(215)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Paczka dotarła w oczekiwanym terminie. Był profesjonalnie zapakowany i przyszedł zgodnie z oczekiwaniami. Cała zawartość pudełka tam była, podłączyła i działa. Przetestowałem kilka urządzeń i elementów i zadziałał w 100%. Podłączony do wiertarki 1000w, telewizor, 3x100w światła i wentylator i wszystkie działały. Przetestuje więcej elementów z dużo większymi Watami i zobaczymy, jak to działa.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Ola personel produkt dotarł zgodnie z oczekiwaniami. Testowałem z wiertarką 550w i piaskarka pracowała bez problemu.Polecę, jak wartość nie jest wysoka i dla tego, co nazwał, jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    denedim basarili urun ben buyuk bisey sanmistim kucuk bir karis kadar bi urun ama boyundan buyuk isler yapiyor uzun bi kullanimda insallah ariza yapmaz tebrikler urune

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    To produkt naśladowcy, który nie tylko działa wat nie ma mocy powyżej watów produkt jest fałszywy i sprzedawca musi być pociągnięty do odpowiedzialności Lekka waga i brak elementów wewnętrznych. To nie działa jak należy. Brak danych watowych na temat produktu i brak energii elektrycznej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Dobra przetwornica dała małą różnicę w częstotliwości widocznej na zdjęciu, a wylot nie jest równy uniwersalnemu standardowemu zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Bardzo szybka wysyłka, zamówiona 6.7. Otrzymana 9.7. Do tej pory wszystko działa ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Bardzo mi się podobało. Kupię więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Próbowałem i idzie idealnie. Wytrzymały, a jego konstrukcja jest z aluminium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2022

    Świetny produkt. rekomenduję sprzedawcę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    3 jednostki kupione, jeden przybył z problemami, prawdopodobnie podczas wysyłki. Banggod i ja staramy się rozwiązać problem / uszkodzenia To jest ok, to jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$156.39
    • US$48.99
    • US$109.99
    • US$44.99
    • US$92.39
    • US$39.99
    • US$15.99
    • US$45.99
    • US$54.99
    • US$48.99
    • US$91.23
    • US$54.99
    • US$196.34
    • US$129.99
    • US$40.99
    • US$187.10
    • US$30.99
    • US$7.99