Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Niesprawdzony, ale materiał jest dobry. Grube kable i dobrej jakości połączenia. Więc z tego co widzę i czuję, że jest dobrze, a jeśli liczby nie kłamią, to będzie okazja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Nie ma pracy. Kupiłem 2 i obaj zaczęli palić

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Odzyskiwane z nieuszkodzonym opakowaniem bez uszkodzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    teşekkürler tam zamanında geldi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Посылка пришла за пару недель в Украину, правда таможня ещё неделю держала из за ста гривен...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Przez jeden dzień robiłem 3x 3060 TI LHR. Nie ma ogrzewania, co jest świetne. Hałas fanów jest widoczny, ale nie przeszkadza mi. Kupię następnego wkrótce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Kupuję kilka z tych zasilaczy, jakość jest bardzo dobra, o ile wiem, obudowa bardzo dobra, a także połączenia kablowe są dobre Wysyłka wielka i szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    przyszedł szybciej niż się spodziewałem, byłem tak szczęśliwy, również dobrze zapakowany i używałem 4 gpus tak daleko na 24h jego solidny całkowity dren 520 dla Gpus i 300w dla podnoszenia tak daleko, ale jestem bardzo zadowolony z tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    This PSU is feeding 5 gpu now, and there are 2 more to connect.. so far so good.. great performance & quality for a very cheap PSU..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Dobra

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$59.99
    • US$63.79
    • US$68.19
    • US$54.99
    • US$59.39
    • US$43.99
    • US$70.39
    • US$86.89
    • US$839.99