Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/11/2020

    Dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Na pewno nie jest to turbina wiatrowa o mocy 2000w, jak mówi opis. Byłoby to rozsądne, gdyby wyprodukowało 400 tysięcy mocy. Uważam jednak, że jest to rozsądna cena za jakość i moc. Jest dobrze zbudowany i wydaje się trwać długo, zakładając, że będzie wystawiony na działanie obiektów pogodowych. Martwi mnie to, że jego wirnik wydaje dźwięk tarcia, podczas obracania się. Z tego powodu postanowiłem sprawdzić łożyska wirnika przed zainstalowaniem, zanim się zużyją podczas pracy i uszkodzić zarówno wirnik, jak i stator turbiny. Uważam, że instalacja dobrych jakości łożysk kulkowych znacznie przedłuży żywotność turbiny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Brakuje mi instrukcji obsługi w pakiecie. Możesz podać więcej informacji o elektronice w generatorze, jak mikroprocesor i tak dalej. Jest on wymieniony w opisie generatora

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Dzień dobry, chciałbym powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony zarówno z szybkiej wysyłki, jak i nienaruszonego pakietu i produktu, który zamówiłem odpowiada moim oczekiwaniom. Dziękuję bardzo. Bardzo polecam ten produkt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Nick
    GR
    12/02/2021

    Moc, którą zgłaszasz w ciągu dnia 2 kW MAX / 24H, a nie w czasie rzeczywistym. Nie zawiera sterownika, a jedynie prostownik trójfazowy. Sterownik jest również potrzebny, jeśli nie istnieje już w Twoim systemie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Nie został wyposażony w instrukcję/instrukcję techniczną, ale w pudełku znajdują się wszystkie części. Po złożeniu powiem o tym więcej. Z tego co widziałem, generator nie jest trzyfazowy, ma tylko dwa przewody.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    zatial som spokojny

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Pakiet w dobrym stanie i wszystko w środku do montażu. Dzisiaj chcę go uruchomić

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Zajęło ci to dużo czasu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    super współpraca!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft109 556
    • Ft103 499
    • Ft67 481
    • Ft110 840
    • Ft113 989
    • Ft89 152
    • Ft211 196
    • Ft136 716
    • Ft105 245
    • Ft87 035
    • Ft97 205
    • Ft82 519
    • Ft125 178
    • Ft105 245
    • Ft115 387
    • Ft107 695
    • Ft43 719
    • Ft4 193