Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2022

    Nie spodziewaj się wysokiego ciśnienia z tej zabawki. Samochód nie będzie czyszczony, ale basen lub kosiarka - całkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Przesyłka dotarła szybko. Ale opakowanie się rozbiło, a przewód zasilający został poważnie uszkodzony. Nie jest możliwe stosowanie produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Przybył na czas zgodnie z planem, w nieuszkodzonym pudełku. Wypróbowane i przetestowane, wysokie ciśnienie doskonale usuwa brud i farbę. To jest coś, na co trzeba uważać. Zestaw baterii jest zasilany przez 5 x 18650 komórek. Mały panel ładowania nad komórkami dba o ładowanie i sprawdzanie komórek. Dioda LED na zasilaczu wskazuje stan ładowania z czerwonym i zielonym światłem. Zestaw zawiera wszystko, czego potrzebujesz do mycia samochodu lub czegokolwiek innego. Detergent musi być dostarczony samodzielnie. Mam nadzieję, że spełni to Państwa oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Bardzo słabą baterię. Nie trwa 15 minut i bardzo niskie ciśnienie wody. Łączy się tylko z wiadrem wody i nie łączy się z rurą wodną Wydawanie pieniędzy nie jest zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    работает.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Kompletny zestaw, działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Za słaby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    bardzo niskie ciśnienie wody, rura wodna, niedopasowana broń na wodę, brakujące części (Rysunek 5), ma adapter butelki, gdy nie może być podłączony do pistoletu na wodę (rysunek 3),

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2022

    Niska jakość materiału, bardzo tanie. Kiedy rozpakowałem paczkę, z urządzenia kapała woda, i dużo kurzu - czułem się jak używany element, który został ponownie wysłany. Niskie ciśnienie wody. Nie jest jasne, jak podłączyć piankowe wiadro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Dostanę go bez baterii. Paczka była z hols

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$17.31
    • US$12.99
    • US$49.99
    • US$19.99
    • US$9.99
    • US$5.24
    • US$25.40
    • US$16.99
    • US$37.99