Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(267)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(267)
    • 5 Star(260)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2019

    high quality and genuine product, great packaging, quick delivery highly recommended.... THANKS BANGGOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2018

    Produto enviado rapidamente com tudo confirmado como o pedido. Bangood no seu melhor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Można korzystać z tych Wtyczek T jest szeroki zakres miejsc. Działają dobrze na bateriach. Używałem ich również podczas modyfikowania narzędzi baterii do baterii zewnętrznych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Super tanio, odwiedź mój kanał Nowy świat rc (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Te wtyczki dziekana są fantastyczne i cena nie można znaleźć żadnej gdzie fantastycznej ceny Fast Post najlepszy serwis Banggood jesteś niesamowity

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Dziękuję 🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Wspaniale!! Za niewielkie pieniądze otrzymujesz 20 par złączy typu „T" równych tym, które są używane przez wltoy w ich radiokontrolujących samochodach, W sumie otrzymujesz 40 złączy typu „T" (20 samców i 20 samic) Są one dobrze izolowane, aby uniknąć zwarć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Wszystko dobrze. 14 dni do porodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Jak reklamowane oba końce w każdej oddzielnie pakowanej parze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Zgodnie z opisem. Dobrze zapakowane i wysoka cena! Planuję umieścić je na wszystkich moich bateriach RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$25.29
    • US$6.99
    • US$10.38
    • US$12.69
    • US$25.40
    • US$19.58
    • US$6.89
    • US$18.39
    • US$19.24
    • US$6.92
    • US$26.55
    • US$16.09
    • US$16.09
    • US$6.92
    • US$8.81
    • US$11.49
    • US$1,428.40