Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2022

    Great performance for my little quad with no problem since installed. There is no plug n play connector for dji system. You need to solder the wire to available uart pad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Nie planuję używać przez jakiś czas, więc nie mogę ręczyć za jakość. Daję ten produkt, ponieważ była to dobra cena za stos F7. Pakiet wydaje się być otwarty / usunięto etykietę tak troszcząc się o to, ale element wygląda idealnie. Bezproblemowa dostawa jak zawsze z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Naprawdę polecam ten kontroler lotu F7. Dobrze zorganizowane klocki i mnóstwo uartów. Podoba mi się, że jest łatwy do zainstalowania 4 banków diod LED. Będę kupował ponownie jako bezbłędny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Super, jak się masz - FC: HAKRC F722 DM - ESC: 35A 4in1 (bieżący czujnik)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Szybka wysyłka, bardzo niezawodny i poważny sprzedawca. Polecam. /Ciągle próbuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Działa świetnie, uruchamiając go w moim Gecko 4 z Caadx Vista.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Super, świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Jest to mały kompaktowy kontroler lotu i wygląda na wysokiej jakości. Jeszcze go nie zainstalowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Taki solidny stos i mnóstwo funkcji. Złącze usb-c jest ładne, a podkładki są małe, ale łatwe w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Masz rację, to jest to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$10.59
    • US$48.50
    • US$65.82
    • US$78.74
    • US$84.28
    • US$41.57
    • US$75.00
    • US$64.95
    • US$21.84
    • US$43.69
    • US$64.67
    • US$34.64
    • US$64.67
    • US$15.00
    • US$21.99
    • US$74.99
    • US$55.99