Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2022

    Preis Leistung ist Top 👍🏻 ob xt30 oder xt60, auch dabei. Schöne Aufbewahrungsbox und die Verarbeitung des AIO ist auch Klasse.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Sprzedawca opóźnił wysyłkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    FCin4in1ESC Ponieważ nie musisz podłączać kabla silnikowego z boku ramy, to twój osobisty układ (^-^) Jest kilka UART, ale to minimalne Dobre do taniej budowy (^-^) Ta RSG i 400mW VTX z nano-wymiarowym aparatem 2205 silniki bez siłowe mogą grać dobrze Nawet jeśli latam kilka razy, latam trochę przez 5 minut przy 4S/1800mAh (^-^)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Pudełko zawiera wszystkie rzeczy przykładowe 4p Antywibracja Silikonowa Damp dwie różne wtyczki xt30 i xt60 Wygląda na to, że ok box jest chroniony. Użyję go do 6S 6calowego drona!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Kupiłem to AIO do budowy 250g 3". Latanie zarówno 4S i 6S. Mają GPS podłączony sposób, w jaki polecają, jak również inteligentne audio i działają doskonale. Chciałbym, żeby był inny uart do sterowania kamerą, i lubię barometr na FD435 FC, ale jak na to, to jest świetne! Na pewno kupię kolejny do mojej nowej budowy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Lekka, prosta, dobra. Idealne dla Skyhoop. Oczekiwać przeglądu lotów przy użyciu ramek SkyWhoop, silnika 2004 i lippo 6s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    rpm filtr dshot 300 z bluejay esc configurator i dji zdolne do tego samego żyro f4 f7 to jest najlepsze fc dla pieniędzy po prostu differ w cli przed miganie, aby migać ustawienia miękkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    dshot 300 obr./min filtr kapablle z blhelim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Perfekcyjna, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.46
    • US$48.50
    • US$74.74
    • US$59.99
    • US$58.64
    • US$73.91
    • US$33.34
    • US$64.99
    • US$48.50
    • US$16.16
    • US$66.49
    • US$8.07
    • US$64.67
    • US$44.84
    • US$56.58
    • US$64.67
    • US$84.99
    • US$17.99