Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Wyglądasz ładnie, jeszcze nie przetestowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Jeszcze nie przetestowane, szybka dostawa! Naprawdę polecam tego sprzedawcę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Ładny i potężny F7 FC. Uwaga: Staram się zastąpić F4 FC w moim GEPRC Baby Croc (GePRC F4 FC to totalna bzdura...), Flywoo HD 745 NIE mieści się w kadrze bez modyfikacji. Pomimo 20 na 20 otworów montażowych FC jest fizycznie za długi. Trzeba skrócić przednie nawiasy montażowe o 0,5 mm poprzez szlifowanie, a następnie FC pasuje do ramy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Wąski i długi, zajmuje miejsce 30x30 FC, więc nie nadaje się do małych ram. Podkładki do lutowania i GPS są zbyt małe i blisko siebie, więc lutowanie komponentów jest naprawdę trudne i ryzyko zwarcia. Dla reszty jest kompletny ze wszystkiego, na razie używam go 4s 5 cali z silnikami 2400kv i działa bez problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Fajna część, 1 dzień w długim testowaniu i jestem zachwycony, może łatwo nadążyć z nem mamba stos i jest znacznie bardziej kompaktowy. Zamówił kolejne 2 szt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    To dobre wszystko w jednej desce, które dobrze przysłużyło się mojej przemocy! Może dobrze wiedzieć, że jego wymiary są większe niż 20x20mm, bo kiedy dostałem swój nie zmieściłby się w mojej ramie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Great flight controller but just be warned it didn't come with any mounting hardware so you'll need to pick some up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Nie mogę się doczekać, aby umieścić to w budownictwie - uzyskać najlepsze drony kinowe i freestyle / cinehoop drony wszystko w 1 dron (jeśli dobrze zbudowany)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Ładny kontroler lotu, chociaż niektórzy kontrolerzy lotu mają źle lutowane złącze usb i/lub ledy. Flywoo powinno poprawić kontrolę jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Bardzo ładny kontroler lotu ze złączem DJ z Flywoo. Trochę za drogo.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.89
    • US$21.99
    • US$88.92
    • US$32.54
    • US$74.99
    • US$73.91
    • US$75.60
    • US$76.64
    • US$71.60
    • US$25.29
    • US$72.74
    • US$7.55
    • US$89.78
    • US$8.07
    • US$45.03
    • US$104.99
    • US$74.99
    • US$4.99