Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/08/2021

    Świetny i bardzo łatwy w użyciu. Jedyną reklamacją jest słabe wykończenie, więc pompa jest prawie nieużywana bez trochę obróbki. Po usunięciu pozostałości odlewania w formie, działa prawidłowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Świetny i bardzo łatwy w użyciu. Zamawiam po raz drugi, a teraz pojawiła się lepsza pompa jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo dobra jakość Doskonała absolutna uszczelka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Bardzo dobrze, utrzymuj próżnię bardzo wel i chroń włókno przed wilgocią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Szybko dostarczone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Świetny produkt, działa naprawdę dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Ładny produkt (ładny produkt)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Działa pięknie, gdy się wie, jak to działa. Musiałem przeszukać YouTube, żeby wiedzieć, jak go użyć. Nie ma instrukcji. Zamówię jeszcze raz, jeśli będę potrzebował więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Przetestowałem go i zaskakująco działa! Trochę trudno jest uruchomić ssanie, ale jest w porządku, gdy już zacznie działać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    looking real good, vacuums well, however I didn't use provided suctioner, since I already have a few from different manufacturer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$5.76
    • US$17.31
    • US$38.99
    • US$18.39
    • US$5.76
    • US$45.26
    • US$94.29
    • US$182.48
    • US$29.99
    • US$9.23
    • US$41.99
    • US$274.85
    • US$44.99
    • US$34.99
    • US$39.99
    • US$59.99
    • US$12.99