Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Świetne serwo, mocne i surowe do bardzo rozsądnej ceny! Użyłem go, by ulepszyć mój Hg p407. Zrobiłem aluminiowy wspornik, okazał się fantastyczny! Najprawdopodobniej kupimy więcej takich!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Bardzo szybka dostawa!!! Właśnie testowałem serwo i działa i czuję się świetnie, zdecydowanie wart swojej ceny. Będzie kupował więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Część większego zamówienia. Bezpośrednie uaktualnienie - moim zdaniem - słabej kierownicy GEETAH. To mi to naprawiło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Otrzymałem ten przedmiot. Działają, ale jeszcze nie testowali momentu obrotowego. Tylko negatywne jest to, że brakuje mi niebieskiej, aluminiowej ręki. (Mam nadzieję, że Banggood zmieni to tak, aby klienci wiedzieli, co dostają). Po kontakcie z obsługą klienta Banggood rozwiązały problem w zadowalający sposób. Również wygląda, że firma wysyłkowa grała w piłkę nożną z pakietu (nie jest to niezwykłe), na szczęście nic wewnątrz nie zostało uszkodzone.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Przedmioty są zgodne z opisem. Wygląda dobrze, około 3 tygodni czasu dostawy do Australii. Nie testowałem jeszcze przedmiotów, ale załóżmy, że wszystko będzie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    WIELKI PRODUKT I USŁUG THANKYOU!!!!!!!!! Ale brakujące niebieskie aluminiowe ramię w każdej paczce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    just received this today, seems to be doing well. no complaints as of right now. so far so good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Dobry serwo, ale brakuje niebieskiego aluminiowego ramienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Ładny duży serwo ciężkie, doskonała jakość i obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 984
    • Ft4 793
    • Ft1 364
    • Ft6 898
    • Ft14 167
    • Ft11 614
    • Ft14 947
    • Ft7 664
    • Ft17 632
    • Ft6 234
    • Ft7 279
    • Ft3 246
    • Ft2 858
    • Ft7 963
    • Ft3 064
    • Ft3 432
    • Ft24 809
    • Ft20 245