Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(65)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(65)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    Używam go w moim namiocie hodowlanym, w którym znajdują się rośliny tropikalne, ponieważ muszę monitorować, że pozostaje na razie powyżej 19° poniżej 32°. Mam ekran na zewnątrz namiotu z rzepem. Ponieważ był tak tani, że martwiłem się o dokładność, przetestowałem ją moim termometrem, a każdy test tego dnia był poprawny. Jestem bardzo zadowolony z tego, co kupimy na przyszłość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Był dokładnie z 5-metrowym kablem, o który prosiłem, a i tak był z baterią. Jest wart 5 gwiazdek. Propozycja: Ktokolwiek produkuje, mógłby założyć przycisk włączania/wyłączania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DaveKSA
    ZA
    07/05/2021

    Tanie i działają bardzo dobrze. Używam ich do monitorowania temperatury wody w akwariach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Szybka dostawa, przywieziona dobrze zapakowana, działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GeoVIP5
    GR
    11/12/2020

    Ładny produkt i ładne opakowanie również teraz z nowym kurierem szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    W porządku, ale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Pięć z nich przyszło dzisiaj, wszystkie wyglądają dobrze, więc dziękuję za dostawę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    To nie jest dobra paczka, ale jest tutaj, działa, a baterie są gotowe. Nie ma instrukcji papierowej, ale nie jest to konieczne. Świetny termometr.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Dostarczone szybciej niż sobie wyobrażałem. Dostarczone szybciej niż myślałem. Działa dobrze. Działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dzięki sondzie, jest to bardzo przydatny termometr do pomiaru temperatury w ciasnych miejscach. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 258
    • Ft1 573
    • Ft943
    • Ft943
    • Ft2 835
    • Ft943
    • Ft3 036
    • Ft2 519
    • Ft1 573
    • Ft9 488