Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Działa świetnie, z ładowarką i baterią LiPo RC szybko zbudowaliście powerbank razem Smartfony mogą być łatwo i szybko ładowane. Wszystkie wspólne protokoły ładowania są niedoceniane Przetwarzanie elektroniki na tablicy jest bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Świetny mały pomocnik podczas latania quadami 1 lub 2 z deską do ładowania, który wymaga tego samego napięcia w każdej baterii. Również bardzo pomocne, gdy smartfon jest pusty, ale wszystkie baterie fpv są w pełni naładowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Fajny produkt przyszedł w dobrych warunkach do przechowywania moich 1s lipos ten produkt jest idealny. |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Świetny mały pomocnik podczas latania quadami 1 lub 2s z tablicą do ładowania, który wymaga tego samego napięcia w każdym urządzeniu. Również bardzo pomocne, gdy smartfon jest pusty, ale wszystkie baterie fpv są w pełni naładowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    05/08/2021

    To jest niesamowite i mogę ładować mój 📱 telefonu i działa również jako ładowarka balansowa twój lipo do trybu przechowywania i innych rzeczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo dobry element zgodnie z zamówieniem. Dziękuję INDONEZJA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Jak na razie dobrze wyglądacie, moje lipos je pokochają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Przybył

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Świetnie. Znowu świetne usługi z Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Jest to produkt, który jest bardzo dobrze wykonany, a pomysł lub koncepcja jest bardzo dobry. Jedynym dużym problemem jest to, że w trybie USB pobiera się poniżej idealnego przechowywania 3,7 na komórkę, spadając do 3,5 lub mniej. Musisz wziąć to pod uwagę i przejrzeć każdą baterię, aby ponownie wyważyć, jeśli to konieczne. Z drugiej strony nie grzeje i jest bardzo łatwy w użyciu. Idealne do 'odzyskania' energii twoich liposu. Ładować telefon komórkowy lub komputer, itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 274
    • Ft11 252
    • Ft7 208
    • Ft5 189
    • Ft6 224
    • Ft30 866
    • Ft4 159
    • Ft11 252
    • Ft3 025
    • Ft4 631
    • Ft11 141
    • Ft44 573
    • Ft2 635
    • Ft10 813
    • Ft4 435
    • Ft7 863
    • Ft25 271
    • Ft3 402