Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(322)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(322)
    • 5 Star(290)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    Dużo jaśniejszy niż się spodziewałem! Od razu z włączonymi światłami w kuchni było widać, że panel słoneczny ładuje już baterie. Bardzo dobrze zrobiony, jest lekki, ale silny. Pilot działa bezbłędnie, pierwsze wrażenie z pudełka to 5 gwiazdek. Zostawi i sprawdzi długowieczność światła.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Przybył na czas. V61 dim M, więc mam go bez pilota. Jeśli chcesz RC, zamów dim L. Ale działa dobrze. Naładowany przez słoneczny LED end USB. Jego jasność wydaje się wystarczająca.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Zamówiłem środkową opcję. Działa dobrze, widać prawdziwy rozmiar na zdjęciach. Możesz zobaczyć natężenie ładowania słonecznego poprzez led, więc możesz skierować go do lepszej pozycji. Ładowanie przez micro USb również możliwe. I można naładować inne pozycje (jako powerbank), jest to również możliwe. Całkowicie zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Chociaż jest mały, daje piękne światło. Nie mogłem go długo używać. Nie wiem, ile poniesie opłata. Ale jest wskaźnik ładowania z diodą LED. Może być ładowany zarówno z solarnego jak i USB. Bardzo mi się podoba. 100 lirów można wziąć, gdy jest pod spodem. Trochę za drogie z gotówką.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Uwielbiam to. Dzięki za szybką wysyłkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Bardzo jasne światło. Ładna jakość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Działa zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    ...bardzo ładna i piękna lampa. ... Przepiękna konstrukcja i design. Nie sądzę, żeby szybko wykonał swoją pracę. Ale trzymam ją na ławie. .. Wszystko zgodnie z opisem produktu! .. Szybkie zadanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Ok dobry produkt w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Podoba mi się. Mam nadzieję, że bateria też wytrzyma długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$34.99
    • US$16.99
    • US$11.99
    • US$39.99
    • US$17.99
    • US$11.83
    • US$41.39
    • US$18.99
    • US$11.49