Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1048)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-12 16:46:33

    für meine Süßen gekauft. ich denke die Reichweite wird sehr gut sein und die Verpackung hat dafür gesorgt, dass alles bestens angekommen ist. kläre Empfehlung! 👍

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-28 10:12:01

    Рации проверил, все работает. Слышно нормально. За эти деньги отличный подарок сынишке, да и в лесу за грибами удобно переговариваться. Продавца рекомендую, доставка в Киев за две недели, получил в Мееst.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-03 10:42:56

    carini e ben fatti per essere "quasi" dei giocattoli. unica pecca: ci vanno 4 normali batterie AAA. molto pratici e semplici nell'utilizzo con possibilità di utilizzare delle auricolari/microfono (non in dotazione) con funzione vox.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-28 11:30:58

    В Минск приехали за 20 дней. Брал сыну в подарок на Новый год, так что еще не ароверял. Думаю, что ему понравится. Упакованы рации в блистер и простой серый пакет. Ничего не поломалось в процессе доставки.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-17 01:38:57

    Vysílačky za tu cenu super. Objednal jsem 8 kanálové, přišlo 22 kanálů. Pokud je to v rozsahu 462-467MHz tak ok. V opačném případě je to špatně. Proč zaslané 22 kanálů a ne 8 jak je napsané u výrobku v popisu !!! To pak nemůžu používat !!! Může to zákaznické centrum nějak zdůvodnit, vysvětlit ?? Co s tím !!! Karel (koupeno 2 páry)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-17 01:34:15

    Vysílačky za tu cenu super. Objednal jsem 8 kanálové, přišlo 22 kanálů. Pokud je to v rozsahu 462-467MHz tak ok. V opačném případě je to špatně. Proč zaslané 22 kanálů a ne 8 jak je napsané u výrobku v popisu !!! To pak nemůžu používat !!! Může to zákaznické centrum nějak zdůvodnit, vysvětlit ?? Co s tím !!! Karel

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-02 02:30:57

    Ottimo prodotto, fedele alla descrizione. La torcia funziona anche quando le radio sono spente. Arrivati in 15 giorni!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-03 15:43:01

    Embalagem veio pouco danificada mas produto funciona. Pensei K fosse melhor perde qualidade entre devisoes ex casa para garagem distancia 30metros

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-08 08:03:54

    πολύ ωραίο χρώμα. πολύ καλή ποιότητα ήχου. εμβέλεια γύρω στα 3 χιλιόμετρα σε ανοιχτό χώρο και πολύ καλή τιμή απόδοση γενικώς

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-05 15:30:16

    ok

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 105  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>