Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(403)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(403)
    • 5 Star(365)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    Качество сборки хорошое, аккумулятор слаботоковый,при сверление металла 1.5мм конусным сверлом отключается и сильно нагревается .При сверление около 7 минут нагревается до70градусов.Про заявленную ёмкость батареи ничего сказать пока не могу,но думаю что не соответствует.В целом шуруповёрт не плохой.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Zaskoczony zakupem. Otrzymany w 6 dni z magazynu Republiki Czeskiej. Jest pełen wszystkich akcesoriów w opisach, wraz z dużą mocą, wymiarami i wagą, które sprawiają, że jest bardzo możliwe, przynosi 2 baterie, ładowarka, akcesoria do pieprzenia, wiercenia i futerał. Również ręczne w języku angielskim. Kupiłem go do użytku domowego. Maszyna wygląda świetnie jak na pieniądze. Polecam to. Zobaczymy później, kiedy go użyjemy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Jak tylko ją otrzymałem, to szybko powiedziałbym, że otworzyłem, trochę popracowałem, wygląda całkiem nieźle, oczywiście pozwolę chłopcom zdecydować, czy jest dobra czy nie, i nie będę go często używał. Pierwsze wrażenie jest jednak pozytywne. Wrócę, jak tylko częściowa część zostanie użyta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Ładny śrubokręt na około 34 euro z europejskiego magazynu!! To dobrze dla tych pieniędzy. Właśnie zepsuła mi się ładowarka. Szybka wysyłka i jeśli ładowarka nie była zepsuta na wtyczce, to byłoby super!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Przyszło moje śrubokręty. Działa idealnie, ale źródło zasilania jest bardzo lekkie i kruche, wydaje się, że nic nie ma w źródle, ale zadzwoniłem do gniazdka i zadziałało. Brakowało paska, który zapina narzędzie w cipce. Jeszcze jej nie użyłem. Właśnie go testowałem. Dałem 4 gwiazdki, bo nie było paska. Ale śruba ma dobry odcisk stopy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Zaskoczony zakupem. Otrzymany w ciągu 3 dni. Bardzo kompletny z dużą mocą, z wymiarami i ciężarem, które sprawiają, że jest bardzo możliwe do zarządzania, przynosi 2 baterie, ładowarka, akcesoria do pieprzenia, wiercenia i futerał. Kupiłem go na majteczki w domu i to więcej niż wystarczy. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Narzędzie Must, ma (prawie) każdy na dobry początek. Jest to bardzo mocne narzędzie, dwie baterie, łatwe w użyciu, jako śrubokręt jako hummer jako wiertło, wiele kroków siłowych i więcej.... Zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Wygląda dobrze, jeszcze nie używano skutecznie. Ładowarka wygląda na słabą. Ten adapter walcowy pojawił się na górze (zdjęcie4) i zakończył się oznaczeniem miejsca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Wygląda i działa tak, jak zostało to opisane. Transport był bardzo szybki z magazynu CZ przez kuriera DPD. Dzięki, ale nie mogę się doczekać, żeby się z tobą spotkać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Szybka dostawa - 3 dni, wypróbowane i działa jak ja, zaletą przypadku z szerokimi akcesoriami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 714
    • Ft20 319
    • Ft18 393
    • Ft21 816
    • Ft22 780
    • Ft21 429
    • Ft119 013
    • Ft15 834
    • Ft4 700
    • Ft26 971
    • Ft22 072
    • Ft8 315
    • Ft18 815
    • Ft31 037
    • Ft23 275
    • Ft15 994
    • Ft10 235
    • Ft28 791